DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LEGOLAND Discovery Center İstanbul’dan ailelere erken bayram hediyesi

    LEGOLAND Discovery Center İstanbul’dan ailelere erken bayram hediyesi
    27.05.2019
    A+
    A-

    LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, Ramazan Bayramı’na özel hazırladığı kampanya ile yetişkin ve çocuk biletlerinde tek fiyat avantajı sunuyor; online biletini bayram öncesinde alanlar karlı çıkıyor. 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında dört gün boyunca geçerli olacak indirimli biletler, biletix.com.tr üzerinden satın alınabilecek.

    3-10 yaş arası çocuklu aileler için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunan LEGOLAND® Discovery Center İstanbul, 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında, tüm ailenin eğlence keyfini cazip fiyatlarla çıkarabileceği çok özel bir kampanyaya imza atıyor. Biletix.com.tr üzerinde geçerli olacak Ramazan Bayramı kampanyasından online bilet satın alanlar, eğlence merkezine ister bayramda isterse 30 gün içinde dilediği bir başka günde gitme şansına da sahip oluyor. Garanti Bankası kartına sahip ziyaretçileri ise LEGOLAND® Discovery Center İstanbul gişelerinden satın alacakları biletlerde yüzde 25 indirim avantajı bekliyor.

    Online satın alımlarda geçerli olacak dört günlük kampanya boyunca, LEGOLAND® Discovery Center İstanbul giriş biletlerine, çocuk ve öğrenciler için 59 TL yerine 47 TL’ye, yetişkin biletlerine ise 75 TL yerine yine 47 TL’ye sahip olabilirsiniz. Biletinizi 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında alın; ister bayram süresince isterseniz de 30 gün içinde dilediğiniz zamanda kullanabilir, mağazada ise seçili ürünlerde yüzde 30 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz. LEGOLAND® Discovery Center İstanbul’un bayram fırsatını kaçırmayın!

    Çocuğunuz eğlenirken öğrensin LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul

    Bayrampaşa Forum İstanbul AVM’nin içerisinde 3000 m²’lik bir alanda hizmet veren LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, çocuklarıyla birlikte eğlenceli bir gün geçirmek isteyen ebeveynlerin favori mekanları arasında yer alıyor. Yapımında 3 milyon LEGO® parçası kullanılan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’un içerisinde, LEGO® 4 boyutlu sinema, LEGO® parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LEGO® fabrika turu, atölye çalışmaları, temalı oyun alanları ve tüm dünyadan önemli yapıların bir arada sergilendiği MINILAND bulunuyor. Ayrıca LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul içerisindeki LEGO® mağazasında, başka satış noktalarında bulunmayan LEGO® setlerini ve gramla satılan LEGO® parçalarını bulmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.