DOLAR 32,4893
EURO 34,9508
ALTIN 2433,992
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LEGOLAND Discovery Centre 3. yaşını kutluyor

    LEGOLAND Discovery Centre 3. yaşını kutluyor

    Açıldığı günden beri, şehirde ailece eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere vazgeçilmez bir alternatif yaratan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, 3. yaşını sevenleriyle kutluyor. 4-5 Ağustos tarihlerinde eğlenceli öğrenme merkezini ziyaret edenleri birbirinden keyifli aktiviteler ve hediyeler bekliyor!

    3-10 yaş arası çocukların ve ailelerinin birlikte keyifle vakit geçirebilecekleri, içerisinde bulunan temalı oyun ve eğlence alanlarıyla birbirinden yaratıcı aktiviteler sunan LEGOLAND® Discovery Centre, İstanbul’daki 3. yılını kutlamaya hazırlanıyor. Yıldönümünü ziyaretçileriyle kutlayacak olan eğlence merkezi, 4-5 Ağustos tarihlerinde birçok aktiviteye ev sahipliği yaparken, kutlamaya katılanları da sürpriz hediyeler bekliyor. Üstelik 2-3-4-5 Ağustos tarihlerinde çocuk biletlerinde %30 indirim fırsatı da bulunuyor.

    4 Ağustos günü gerçekleşecek etkinliklerin ilki 14:00-15:00 saatleri arasında LEGO® pastası ve cupcakeler ile yapılacak doğum günü kutlaması ile başlayacak. Hafta sonu LEGOLAND® Discovery Centre’ı ziyaret edenler Krallık Macerası ve Hazine Avı ile sürpriz hediyeler kazanacak, Ziyaretçiler, LEGO® parçalarından “Happy Birthday” yazısının tamamlanmasına katkıda bulunacak; Pazar günü Pakolino Atölyesi’ne katılabilecek ve Pakolino hediye kutularına sahip olacak. 4-5 Ağustos tarihlerinde merkezi ziyaret eden herkese interaktif eğlencenin bir diğer adresi olan LEGOLAND® Discovery Centre, 3. yaş gününe özel, 24 yıldır erken yaştaki çocukların güvende, sağlıklı, mutlu ve huzurlu olması için çalışmalarını yürüten AÇEV’i ağırlayarak yaklaşık 40 çocuğun eğlenerek öğrenmesi ve keyif dolu bir gün geçirmesi için de bir adım attı.

    Eğlenceyi evine götürmek isteyenler için 900’den fazla LEGO® seti ve ürününün bulunduğu mağazada seçili bir çok üründe ürünlerde %30 indirimin olacağı LEGOLAND® Discovery Centre’ın eğlence ve hediye dolu yıldönümü kutlamalarını kaçırmayın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.