DOLAR 32,5559
EURO 34,8907
ALTIN 2440,229
BIST 9726,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LEGOLAND Discovery Centre İstanbul dördüncü yılını LEGO Friends partisiyle kutluyor

    LEGOLAND Discovery Centre İstanbul dördüncü yılını LEGO Friends partisiyle kutluyor
    18.07.2019
    A+
    A-

    Dünyanın en ünlü eğlence merkezlerinden LEGOLAND® Discovery Centre, İstanbul’daki dördüncü yılını LEGO® Friends partisiyle kutlamaya hazırlanıyor. 27 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek yıldönümü kutlamalarında LEGO®Friends temalı yeni etkinlik alanının açılışı da gerçekleşirken ziyaretçileri sürpriz eğlenceler ve hediyeler bekleyecek.

    3-10 yaş arası çocuklu aileler için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, 27 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek 4. yıl kutlamaları kapsamında düzenleyeceği LEGO® Friends partisiyle tüm LEGO® severleri, birbirinden eğlenceli etkinlikler ve sürpriz hediyelerle dolu keyifli bir hafta sonu geçirmeye davet ediyor. 22 – 31 Temmuz tarihlerinde dördüncü yıla özel indirimle çocuk biletleri 29 TL’lik özel fiyatıyla sunulurken; LEGO® Friends temalı yeni etkinlik alanı açılışı da eğlence merkezinin ziyaretçilerine bir başka yıldönümü hediyesi olacak. LEGOLAND® mağazasındaki Friends temalı ürünlerde ise hafta sonu boyunca yüzde 20 indirim fırsatı ziyaretçileri bekleyecek.

    Yeni etkinlik alanı “LEGO® Friends” en iyi arkadaşları bekliyor

    Heartlake City’de birlikte büyüyen Mia, Emma, Andrea, Olivia ve Stephanie adlı 5 yakın kız arkadaşın karakterlerine ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için nasıl bir rol aldıklarına odaklanan LEGO® Friends etkinlik alanında, 6-12 yaş aralığındaki küçük misafirler en yakın arkadaşlarını da yanlarına alarak hem çok eğlenecek hem de arkadaşlıklarını pekiştirme fırsatı bulacaklar.

    4. yıla özel dört dörtlük bir kutlama

    Saat 12:00’de LEGO® Friends etkinlik alanı açılışıyla başlayacak olan 4. yıl kutlamaları, dans partisi, MINILAND’de LEGO® Friends temalı Hazine Avı, Atölye Odası’nda kalp yapım atölyeleri, Olivia’nın Evi’nde karaoke partisi ile gün boyunca eğlencenin doruklarına varacak. Ziyaretçiler aynı zamanda LEGO® yarışçıları alanında Friends temalı arabaları tasarlayıp yarıştırırken yanlarında getirecekleri minifigürlerini Friends Mini Doll’ları ile değiştirme şansına sahip olacak. LEGO® Friends modelleri ve maskotunun da eşlik edeceği çılgın partiye Friends temalı kostümlerini giyerek de katılabilecek olan tüm çocuklar en yakın arkadaşlarını yanlarına alıp eğlencenin tadını çıkaracak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.