DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Legrand tasarımının ve teknolojisinin en yeni eserleri yazlık evlerde

    Legrand tasarımının ve teknolojisinin en yeni eserleri yazlık evlerde
    17.04.2018
    A+
    A-

    Bugünlerde yazlık evlerde hummalı bir renovasyon çalışması başladı. Evlerin dışı kadar iç dekorasyonu da yenilenme sürecinin en yakın tanıkları. Yazlık evlerinizdeki değişikliğin ismi olan Legrand, Salbei™ ve Raventi™ anahtar-priz serileri ile yaşam alanlarında estetik ve uyum kavramlarını yeniden tanımlayarak evlerinizin yıllara meydan okumasını sağlıyor.

     Bahar aylarının gelmesiyle start alan yazlık evlerin renovasyon çalışmaları, genellikle dış cephelerde oluşan hasarların tadilatlarıyla başlıyor. İş iç kısma geldiğin de ise dekorasyonun boyutu değişiyor, işin içine estetik ve uyum kavramları giriyor.

    Bu farkındalıkla Legrand tasarımının ve teknolojisinin en yeni eseri olarak karşımıza çıkan Raventi™ anahtar-priz serisi, yaşam alanlarında estetik ve uyum kavramlarını yeniden tanımlıyor. Raventi™ anahtar-priz serisi ile Legrand, modern ve minimalist tasarımı son teknolojiyle buluşturarak yaşam alanlarında farklılık arayanların tercihi oluyor. Keskin köşelerini ipeksi bir yüzeyle buluşturan Raventi™, evinizde yeni bir atmosfer yaratmanıza olanak tanıyor. Birbirinden farklı renk seçenekleri, gelişmiş işlevleri ve kolay montaj özellikleriyle yaşam alanlarındaki tüm ihtiyaçları karşılayan Raventi™, pürüzlü yüzeylerde dahi duvara tam oturan dayanıklı yeni nesil izole kaide sistemiyle büyük beğeni topluyor.

     

    Hayatınıza renk katan çözümler

    Legrand’ın Salbei™ serisi ise yaşam alanlarının tasarımında son trendleri yakalamak isteyenler için eşsiz bir seçenek oluşturuyor. Klasik oymalı mobilyalardan modern köşe takımları ve TV gruplarına kadar tüm seçim ve zevklere aynı anda seslenebilen Salbei™, dekorasyonda fark yaratmanızı sağlıyor. Kozmetikten, modaya, akıllı telefonlardan tüm elektronik cihazlara dek pek çok alanda son yıllarda özellikle kadın tüketicilerin öncelikli tercihleri arasında bulunan Salbei Selection anahtar-prizler yaşam alanlarınızı süslüyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.