DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lenovo Türkiye The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde “Yılın İtibarlısı” seçildi

    Lenovo Türkiye The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde “Yılın İtibarlısı” seçildi
    11.01.2020
    A+
    A-

    Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, pazarlama sektörünün en prestijli değerlendirmelerinden biri olan “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” teknoloji üreticisi kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi.

    Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle düzenlenen ve zaman içinde pazarlama sektörünün en önemli standartlarından birine dönüşen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde kazananlar 9 Ocak 2019’da Raffles İstanbul’da düzenlenen görkemli bir törenle “Yılın İtibarlısı” ödülüne kavuştu. Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle’nin açılış konuşmasıyla başlayan gecede 2019 yılının en çalışkan markaları yine halkoyuyla belirlenirken, markaların bu başarısındaki paydaşları olan ajanslar da ödüllendirildi.

    Lenovo Türkiye Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu Soyak bu ödülü almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti ve “Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden biri olarak herkes için daha akıllı teknoloji vizyonumuzla çalışıyoruz ve iletişimlerimizi sürdürüyoruz. Sektörde ülkemizin teknolojiyi tüketen tarafta değil üreten tarafta olmasını arzu ederek, bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz ve yürütmeye devam edeceğiz. Teknolojiyi en iyi dönüştüren marka olarak bize bu ödülü layık gören herkese çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.