DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lensistanbul’da yüzde 5 peşinatla daire fırsatı

    Lensistanbul’da yüzde 5 peşinatla daire fırsatı
    02.07.2017
    A+
    A-

    Kurtköy – Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu yükselen; kapısında Metro durağı, altında AVM yer alacak Lensistanbul’da yaz dönemine özel kampanya başladı.

    Aydınoğlu Grup, Mah Havacılık, Egal İnşaat ve Renium Yapı ortaklığında kurulan Lens Yapı, Kurtköy’de hayata geçirdiği Lensistanbul’da yaz dönemine özel olarak kampanya başlattı. Projede daire fiyatları peşin alımlarda 270 bin TL’den başlarken, konut alıcılarına kazançlı bir yatırımın kapılarını açan Ortak Girişim; Lensistanbul’da yüzde 5 peşinatla, 60 aya kadar vade farksız ödeme kolaylığı sağlıyor. 2020’de hizmete açılacak Sabiha Gökçen – Kurtköy Metro hattı durağının projenin önünde yer alması Lensistanbul’a ayrı bir değer katıyor.
    800 milyon TL’lik yatırım bedeline sahip proje, estetik mimarisi ve peyzaj alanlarıyla Kurtköy’ün yenilenen çehresinde örnek teşkil ediyor. Ayrıcalıklı konumuyla öne çıkan Lensistanbul’da, 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut tiplerinin yanı sıra; 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dubleks daire seçenekleri de yer alıyor.
    Bünyesinde bulunan ticari üniteleri ve AVM’siyle Kurtköy’ün sembol projesi olarak konumlanan Lensistanbul, 33 bin metrekare arsa üzerinde 1.162 konut ve 85 ticari üniteden oluşan yeni bir mahalle konseptiyle hayata geçiyor.
    Ayrıca, Lens Çarşı’da yer alan 85 semt dükkanı da bölge halkının tüm ihtiyaçlarına cevap vermek üzere geliştirildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.