DOLAR 32,6018
EURO 34,7637
ALTIN 2521,556
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Leopar deseninin en çarpıcı hali Ayakkabı Dünyası’nda

    Leopar deseninin en çarpıcı hali Ayakkabı Dünyası’nda
    20.03.2019
    A+
    A-

    Feminen bir tarz yakalamak isteyen kadınlara hitap eden hayvan derisi baskılı desenler, Ayakkabı Dünyası İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda tüm ihtişamıyla kendini gösteriyor. İkonik parçalarıyla ayakkabı modasına yön veren Ayakkabı Dünyası, zamansız şıklığı yansıtan leopar ve yılan desenli tasarımlarıyla sezonun trendlerini belirliyor.

     

    Sezon trendlerinde kendine yer bulan leopar ve yılan deseni, bu sezonun en dikkat çeken yıldızı olarak Ayakkabı Dünyası koleksiyonunda karşımıza çıkıyor. Ayakkabı Dünyası, 2019 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda sneaker’lardan bantlı topuklulara birçok ayakkabı alternatifinde leopar ve yılan derisi desenleriyle kadınlar için şıklığı sunuyor. Zamansız parçalar, egzotik desenlerle varlığını sokak modasında devam ettiriyor. Sezonun moda trendi leopar desen, bu sezon özellikle desenli tasarımlardan ilham alınarak yaratılan tabanlarda öne çıkıyor. Egzotik görünümü şıklıkla birleştiren leopar desenler, formal kadın koleksiyonunda ve platform topuklarda kendini gösterirken, ayakkabıların ön ya da arka detaylarında, topukta ya da tabanda vamp kadın temasını vurguluyor. Beyaz sneaker’larda, iç ve dış astarlarda kendini gösteren leopar, sportif görünüme küçük klasik dokunuşlar yapıyor.

    Sezonun gözdesi: Yılan derisi

    Feminen tarzın öncüsü topuklu ayakkabılar, asi ve modern ruhu yakalamak için güçlü bir stil ortaya koyuyor. İçi ve dışı rugan, sade topuklular ile koleksiyonun öne çıkan yılan derisi modelleri, sezonun hit parçaları arasında yer alıyor.

    Cesur tercihler çarpıcı ve iddialı görünümün yolunu açıyor

    Her renkle rahatlıkla kullanılabilen leopar deseni, kadınsı ve şık bir görünümün anahtarını verirken, sade renkler ile gündüzden geceye çekici bir görünüm sunuyor. Leopar desenli modellerin en kolay ve en şık kombinlenebildiği renklerin başında siyah geliyor. Asil siyahın gösterişli leopar ile yakaladığı uyum, pantolonunuz ya da eteklerinizle daha çok ön plana çıkıyor. Her renkle rahatlıkla kullanabileceğiniz leopar desenli topuklu ayakkabılarınız ile gece davetleriniz için şık bir stil yaratabilir, beyaz sneaker’larınız ile işe giderken ya da hafta sonu gezmelerinizde rahat ve cool bir tarz oluşturabilirsiniz.

    Ayakkabı Dünyası yeni sezon kadın koleksiyonunu keşfetmek için Ayakkabı Dünyası mağazalarının yanı sıra  ayakkabidunyasi. com. tr adresini ziyaret edebilir, internete özel indirimlerden yararlanabilirsiniz. Alışverişin büyüklüğüne göre 150 TL ve üzeri alışverişlerde bedava kargo fırsatı ile adrese teslimat ya da seçtiğiniz mağazadan ürünü teslim alma imkânını elde edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.