DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Levi’s Made & Crafted® İlkbahar/Yaz 2019 Erkek Koleksiyonu

    Levi’s Made & Crafted® İlkbahar/Yaz 2019 Erkek Koleksiyonu
    26.02.2019
    A+
    A-

    Sanatı, hareketli sokakları ve güneşle yıkanmış manzaraları ile Mexico City, Levi’s® Made & Crafted® İlkbahar/Yaz 2019 erkek giyim koleksiyonuna ilham veriyor. Amerika’nın Güneybatısının klasik stili de aynı şekilde. “New West” koleksiyonu, geleneksel kumaşları ve ustalığı modern kesimler ve dikkat çekici siluetlerle buluşturuyor. Frida Kahlo ve Diego Rivera’nın sanatı, çölde günbatımı ve açık gökyüzü tonlarının yanı sıra Mexico City’nin klasik mimarisiyle sentezleniyor. Ve bunların tamamı, günümüzün çağdaş sokak stiliyle yeniden yorumlanarak ilgi çekici siluetler yaratılıyor. Klasik Levi’s® denim DNA’sı indigo maviler, canlı beyazlar, pop renkler ve çöl esintili toprak renklerle çeşitleniyor.

      

    Levi’s® Made & Crafted’s® New West koleksiyonu, Western motiflerini sokak stili dokunuşlarıyla kombine ediyor. Keten çizgili Draft Crop Carpenter, bir doz iyimserlik için parça yıkama pembe renkli Oversized Type III Trucker mont, vintage indigo battaniyelerden ilham alan bandana desenli Pajama Shirt gömlek birkaç örnek olarak verilebilir. Günümüzün Instagram’a layık spor stil trendine uygun olarak dökümlü ve rahat kalıplar ve oversize siluetler de bolca kullanılıyor. Son ama bir o kadar önemli olarak, Levi’s® Made & Crafted® ikonik model seçkisini 501®, 502™,510™ ve 511™ stilleriyle erkek giyim koleksiyonu genelinde çeşitlendiriyor. Hem aşina, hem yeni görünen, Eski Batıyı bugün için yeniden yorumlayan bir koleksiyon sunuluyor.

    “Levi’s® Made & Crafted® daima geleceğe dönük düşünmek ve ilginç şeyler yaratmakla ilgili olmuştur. Bu yıl erkek koleksiyonu için ikonlarımızda oynamalar yaparak görsel açıdan daha enteresan ve eğlenceli hale getirme yaklaşımını benimsedik. Normalde sade görünen stillerin gerçekten öne çıkmasını sağladık.”—Nicolas Rendic, Levi’s® Global Koleksiyon Tasarım Direktörü.

      

    Levi’s® Made & Crafted® hakkında:

    Levi Strauss, 140 yılı aşkın bir zaman önce yarattığı basit bir jean’le Amerika’nın ve dünyanın geri kalanının giyinme tarzını sonsuza dek değiştirdi. Bu mirasın üzerinde inşa edilen Levi’s® Made & Crafted® yarının klasiklerini, geçmişle geleceğe bakış arasında denge kurarak yaratıyor. DNA’mızın bir parçası olan zanaatkarlıkla her giysiyi üretmek için en iyi konstrüksiyon tekniklerini kullanıyor, kumaşlarımızı dünyanın önde gelen dokuma fabrikalarından tedarik ediyoruz. Kökleri ikonik denim mirasımıza uzanan tasarım felsefemizle, Levi’s® klasiklerine modern yorumlarla yeniden hayat veriyoruz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.