DOLAR 32,5175
EURO 34,9415
ALTIN 2438,162
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LG bu yılki Red Dot Ödüllerine damgasını vurdu

    LG bu yılki Red Dot Ödüllerine damgasını vurdu
    06.04.2017
    A+
    A-

    LG SIGNATURE OLED TV W ve Smart InstaView Buzdolabı, tasarım alanında aldıkları “En İyinin En İyisi” ödülleriyle bu yılki Red Dot Ödülleri’nde büyük ilgi topladı.

    LG Electronics (LG), aralarında iki adet “En İyinin En İyisi” ödülü de bulunan toplam 20 ödülle, bu yılın Red Dot tasarım ödüllerinin en büyük kazananı oldu. LG SIGNATURE OLED TV W ve Smart InstaView buzdolabı, tasarım dünyasına yaptıkları katkı ve sundukları eşsiz inovasyonla yarışma kapsamındaki en üst seviye olan “En İyinin En İyisi” ödüllerini almaya hak kazandılar. Red Dot Ödülleri, iF Tasarım Ödülleri ve IDEA (Uluslararası Tasarım Mükemmelliği Ödülleri) ile birlikte dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından birisi olarak görülüyor.

    LG SIGNATURE OLED TV W, göz alıcı Picture-on-Wall tasarımı ile TV kavramını alıp adeta bir sanat eserine dönüştürüyor. Yandan bakıldığında süper incelikte minimal bir profile sahip olan 65 inçlik W7’nin kalınlığı, duvara monte edildiğinde 4 milimetreden daha az oluyor. Bu sayede adeta havada süzülüyormuş gibi büyülü bir görüntü sunarak TV deneyimini çok daha sürükleyici bir hale getiriyor. LG SIGNATURE OLED TV W, aynı zamanda 2017 iF Tasarım Ödülleri’nde kazandığı başarıyla LG’nin ödüllü ürünleri arasında yerini aldı.

    LG’nin InstaView Pratik Kapı™ buzdolabı da interaktif teknolojiyle başarılı bir şekilde birleştirdiği muhteşem tasarımıyla Red Dot tarafından ödüllendirildi. Üzerine iki kez tıklandığında anında şeffaflaşan 29 inçlik dokunmatik bir LCD ekrana sahip buzdolabı, bu sayede kapısı açılmadan içinde hangi ürünlerin olduğunu gösterebiliyor. Smart Tag menü özelliği ise kullanıcıların ekran üzerinde buzdolabının içindeki ürünlerle ilgili etiketler oluşturmasına imkân veriyor. Smart Tag ile her bir yiyeceğin son kullanma tarihi de eklenebildiği için, bozulmak üzere olan yiyeceklerle ilgili bildirimler kullanıcılara anında iletilebiliyor.

    Bu iki “En İyinin En iyisi” ödülünün yanında LG ürünleri Red Dot jürisi tarafından 18 farklı ödüle daha layık görüldü. LG SIGNATURE OLED TV, Gram dizüstü bilgisayar, V20 akıllı telefon, LG Watch Style ve Sports, Tone serisi kablosuz kulaklıklar ve Minibeam projektör de göz alıcı tasarımları ve sundukları teknolojik inovasyonla LG’nin ödüllü ürünleri arasında yer aldı.

    LG Electronics Kurumsal Tasarım Bölümü Yöneticisi ve Başkan Yardımcısı Noh Chang-Ho ise konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Red Dot gibi oldukça saygın bir organizasyondan aldığımız bu ödüllerle tasarım konusundaki sektör liderliğimizi kanıtlıyoruz. Kullanıcılarımıza tasarım ve teknolojinin sınırlarını zorlayan ürünler sunmaya devam etmekle birlikte, estetik konusunda en üstün standartları karşılamak için çalışarak kullanıcıların bu alandaki beklentilerini yeniden şekillendireceğiz.”

    LG Electronics LG şirketleri arasında yer alan LG Display ve LG Hausys ile birlikte tasarım kavramının kullanıcıların günlük yaşamında yarattığı etkiye dikkat çekmek amacıyla 4–9 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Milano Tasarım Haftası’na katılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.