DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lierac maskeleri ile yepyeni ve konsantre bakım

    Lierac maskeleri ile yepyeni ve konsantre bakım
    02.07.2018
    A+
    A-

    Lierac’ın efsaneleşen serileri, şimdi tüm cilt tiplerine uygun maskeleri ile konsantre bakım ritüelini yeniden şekillendiriyor! Cildin farklı ihtiyaçlarını karşılayan Lierac maske serileri, ışıltılı ve dolgun bir cilt görünümün anahtarını sunuyor.

    PREMIUM SUPREME MASK
    Tüm Cilt Tipleri İçin Global Yaşlanma Karşıtı Maske

    Global yaşlanma belirtilerine karşı etkili maske cildi pürüzsüzleştirmeye ve güzelleştirmeye destek oluyor. İçeriğindeki hyaluronik asit ve Lierac’ın hibridizasyon kozmetik anlayışı ile geliştirilen Premium Hücresel Kompleks, yaşlanmanın tüm görünen işaretleri olan derin kırışıklıkların azalmasına destek oluyor. Ciltteki dolgunluk kaybını, koyu lekeleri ve yaşlanma nedeni ile ciltte oluşan sarkma ve nemsizlik problemlerini gidermeye yardımcı oluyor. İçeriğindeki mikro pigmentler sayesinde cildin anında daha dolgun ve ışıltılı görünüme kavuşmasını destekliyor. İçeriğindeki siyah çiçekler-siyah orkide, siyah gül, siyah gelincik- sayesinde cildinize benzersiz bir beslenme sağlıyor.

    Kullanım: Temiz ve kuru cildinize haftada bir veya iki kez kalın bir tabaka halinde göz çevresine gelmeyecek şekilde uygulayınız. 5 ile 10 dakika arası bekletiniz ve ciltte fazla kalan miktarı pamuk yardımı ile temizleyiniz.

    LIFT INTEGRAL

    FLASH LIFT MASK

    Tüm Cilt Tipleri İçin Cilt Dinamiğini Yenileyen Sıkılaştırıcı Maske

    Flash Lift maske, cilt dinamiğinin yenilenmesine ve cilt dokusunun sıkılaşmasına destek olurken daha parlak bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. İçeriğindeki maun ağacı ekstresi ile cildin sıkılaşmasına, mor lale ekstresi ile kırışıklıkların doldurulmasına ve hyaluronik 3 konsantresi ile yaşlanma karşıtı aksiyona destek veriyor. Sıkılaştırıcı etkiye sahip jel maske, cilt dokusunu onarırken içeriğindeki sedef özleri ile cildinizin ışıltılı bir görünüme kavuşmasına destek oluyor.

    Kullanım: İnce bir tabaka halinde kuru cildinize göz çevresine gelmeyecek şekilde uygulayın. Sıkılaştırıcı etkiyi cildinizde hissetmek için 5-10 dakika emilmesini bekleyin. Durulamayın.

    SUPRA RADIANCE MASK

    Tüm Cilt Tipleri İçin Çift Peeling Etkili Işıltı Sunan Maske

    Supra Radiance maske; cilde eşsiz ışıltısını kazandırırken, cilt tonunun eşitlenmesine ve solgun görünümün giderilmesine destek oluyor. İçeriğindeki kara ısırgan otu ile cilt kalitesinin artmasına, hyalu-3 konsantresi ile ciltte yaşlanma karşıtı aksiyona, AHA’lar ile cildi pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor. Mikro kristaller ile çift peeling aksiyonu sağlıyor. Aktif içeriklerin birleşiminden oluşan çift peeling etkili maske; uygulandığı andan itibaren taze ve pürüzsüz bir cilt görünümünün sağlanmasına destek olurken, peeling etkisi ile cilde ışıltı vererek daha eşit bir cilt tonuna sahip olmanıza yardımcı oluyor.

    Kullanım: Kalın bir tabaka halinde kuru cildinize göz çevresine gelmeyecek şekilde uygulayın. 5 dakika cildinizde beklettikten sonra dairesel hareketler yaparak ovalayıp, yıkayınız.

    HYDRAGENIST RESCUE MASK

    Tüm Cilt Tipleri İçin Oksijen Veren – İlk Kırışıklık Karşıtı – Anında Nemlendirici Maske

    Oksijen benzeri mineraller, hyaluronik asit ve vitaminlerden oluşan % 2.9 oranında HydraOKompleks içeren bu maske, anında nemlendirici etki yaratarak cildin taze bir görünüme kavuşmasına sağlıyor. İçeriğindeki onarıcı çiçek yağları, cildinize oksijen banyosu yaparak nem ve parlaklık vermeye yardımcı oluyor. Özel balsam-jel yapısı ile cildinizi derinlemesine nemlendirerek taze ve daha pürüzsüz bir cilt görünümüne kavuşmanızı sağlıyor.

    Kullanım:

    Kuru cildinize, göz çevrenize gelmeyecek şekilde ince bir tabaka halinde uygulayın. 5-10 dakika beklettikten sonra pamuk yardımı ile fazla kalan kısmı alın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.