DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Life Fitness, festivalde yeni Halo Fitness Cloud’u tanıttı

    Life Fitness, festivalde yeni Halo Fitness Cloud’u tanıttı
    21.09.2018
    A+
    A-

    Life Fitness, Türkiye’nin en kapsamlı spor festivali Sports Week’te tesisler ve üyeler için yeni oluşturduğu özel yazılım platformu Halo Fitness Cloud’u tanıttı. Festival boyunca Halo Fitness Cloud’un tesis, üye ve ekipman yönetim araçlarını inceleme fırsatı bulan katılımcıları en çok etkileyen ise Halo’nun tesise özel olarak hazırlanabilen mobil uygulaması oldu

    Avrasya’nın en büyük spor festivali Sports Week, 13 – 16 Eylül tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleşti. Spor dünyasının en önemli isimlerinin bir araya geldiği festivalde fitness sektöründe açık platform erişimi sağlayan ilk marka olan Life Fitness, bulut üzerinde çalışan “Halo Fitness Cloud” yazılımıyla katıldı.

    Hareketsiz ve sağlıksız yaşama karşılık bir değişim çağrısı başlatan Sports Week; spor ekipmanları, fitness & wellness, indoor ve outdoor sporlar ve spor trendlerindeki son gelişmelere ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin en kapsamlı spor festivali Sports Week, birçok yeniliği ziyaretçilerle buluşturarak hem katılımcılara hem de markalara pek çok avantajı da beraberinde sundu.

    Devrim yaratan uygulama Halo Fitness Cloud deneyimlendi

    Fitness sektörüne inovatif fitness çözümleri sunan Life Fitness, üç gün süren festivalde tesisler ve üyeler için yeni oluşturduğu özel yazılım platformu Halo Fitness Cloud’u tanıttı. Festival boyunca ziyaretçilerin deneyimlemesine ve keşfetmesine açık olan Halo uygulaması alanı, kişiselleştirilmiş hizmet sunarak kullanıcıları spor ve sağlık dolu bir serüvene götürdü.

    Tesis yöneticilerinin, eğitmenlerin ve üyelerin tüm beklentilerini karşılamak amacıyla oluşturulan Halo uygulaması, üyelerle daha fazla etkileşim kurarak fitness hedeflerinin gerçekleşmesine yardımcı oluyor, tesislerin rutin işlerini kolaylaştırıyor, üyelik yenileme oranını artırıp tesisler için büyük bir katma değer yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.