DOLAR 32,5207
EURO 34,9378
ALTIN 2434,579
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lila Group’a Capital 500’den iki ödül

    Lila Group’a Capital 500’den iki ödül
    21.12.2018
    A+
    A-

    Capital Dergisi’nin bu yıl 21’incisini gerçekleştirdiği Capital500 ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması’nda dereceye giren şirketler, düzenlenen törenle ödüllendirildi. Lila Group “ihracatını en fazla artıran şirketler” ve “çalışan sayısını en fazla artıran şirketler” kategorisinde aldığı birincilik ödülleriyle büyük bir başarıya imza attı.

    İş dünyasını tüm yönleriyle ele alan, Türkiye’deki en saygın araştırmalardan biri olan “Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması” ödül töreni, Conrad İstanbul Bosphorus’ta gerçekleşti. Capital Dergisi tarafından 21’incisi düzenlenen Capital 500 “Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması”nda Lila Group iki ayrı kategoride 2 ödüle layık görüldü. Törende Lila Group “ihracatını en fazla artıran şirketler” ve “çalışan sayısını en fazla artıran şirketler” kategorilerinde 1’incilikle ödüllendirilerek büyük bir başarıya imza attı. Conrad Otel’de düzenlenen ve iş dünyasının liderlerinin bir araya geldiği ödül törenine Lila Group CEO’su Alp Öğücü de katıldı.

    Türkiye’de ilk defa Capital Dergisi tarafından gerçekleştirilen ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması’nda, ülke ekonomisinin sürdürülebilir zeminde büyümesine katkı sağlayan şirketler ciro büyüklüğüne göre sıralanıyor. Capital 500 Araştırması, en güncel ve net verilerle özel sektörün gücünü ortaya koyan, sektör ve şirket ayrımı yapmaksızın özel sektörü tüm yönleriyle kapsayan tek araştırma olması sebebiyle, iş dünyasında önem taşıyor. ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması’nda bu yıl da şirketler ciro, kârlılık, ihracat ve istihdam rakamlarına göre değerlendirildi.

    Lila Group’un aldığı Capital 500 ödülüne ilişkin yorum yapan Lila Group CEO’su Alp Öğücü, Capital 500 gibi iş dünyasının liderlerini bir araya getiren bir organizasyonda yer aldığı için memnuniyetini dile getirerek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kökleri 100 yıl öncesine dayanan %100 yerli sermayeye sahip bir kurum olarak önceliğimiz insan. Bu ödüllere layık görülmemizin temel kaynağı entelektüel sermayemize olan inancımız ve gelişmesi adına yaptığımız yatırım. Her yıl bünyemize kattığımız yeni ekip arkadaşlarımız ile istihdama, ihracat yaptığımız 74 ülke ile de ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. 2006 yılından beri yaptığımız yatırımlar ile hem insan hem de ihracat odaklı bir vizyon izledik. Yatırımlarımız ve sunduğumuz istihdam imkânı sayesinde daha da büyüyerek bugün dünyanın dört bir yanına ihracat yapıyoruz. Büyümeye ve ülkemize katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu ödüller ülkemizi temsil etmeye ve yerli ürettiğimiz ürünleri 5 kıtaya ulaştırmaya olan inancımızı daha da güçlendiriyor ve büyüme hedeflerimize dört elle sarılmamızı sağlıyor. Bu ödülü tüm Lila ailesi adına büyük bir gururla aldık bu vesileyle ödülü çalışma arkadaşlarıma armağan ediyor; emek ve katkıları için teşekkürlerimi sunuyorum.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.