DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Linet’in bebek özlemi

    Linet’in bebek özlemi
    14.09.2017
    A+
    A-

    Arabesk ve fantezi müziğin sevilen ismi Linet, Panora AVM’de Başkentliler ile buluştu. Birbirinden güzel şarkıları geceye özel seslendiren sevilen şarkıcı “Çocuğum olsun istiyorum” açıklamasında bulundu.

    İlk albümünü 10 yaşındayken yapan, sesi ve sahne performanslarıyla izleyenleri hayran bırakan sevilen şarkıcı Linet, PanoraPark konserleri kapsamında Ankaralılar ile buluştu. “İncirler Olana Kadar” şarkısı ile sahneye giriş yapan şarkıcı sevenlerine “Hoş geldiniz” diye seslendi. Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği konser karşısında şaşkınlığını saklayamayan sevilen isim “Bu ne kalabalık? Ne iyi ettiniz de geldiniz. Muhteşem görünüyorsunuz. Daha geçen hafta Ankara’da olmama rağmen ne kadar çok özlemişim burayı” diye konuştu.

    “Harbiye Açık Hava Sahnesi’ne taş çıkarır”

    PanoraPark sahnesine her gelişinde kendisini Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde konser veriyormuş gibi hissettiğini söyleyen Linet “Burada daha fazla güzelleşiyoruz. İnşallah güzel bir müzik ziyafeti yaşayacağız. Bizi hemen hemen her sene buluşturduğu için Panora AVM’ye çok teşekkür ederim” diyerek duygularını ifade etti. Sevilen şarkıcı “Hatıram Oldun, Vitrin, Aman Aman, Kum Gibi” şarkıları ile duygusal anlar yaşattı.

    40 günlük küçük misafirini kucakladı

    Kendisini izlemeye gelen hayranının kucağındaki 40 günlük bebeği görünce mutluluğunu gizleyemeyen Linet, yoğun iş temposu sebebiyle bu zamana kadar çocuk sahibi olamadığını dile getirdi. Eva isimli bebeği kucağına alan güzel şarkıcı “Koşturmaktan çocuk yapmaya bir türlü fırsat bulamadık ama her şey kısmet. Allah bana da en kısa zamanda nasip etsin” temennisinde bulundu. Fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranı ile yaşadığı diyalog ile de seyircileri kahkahaya boğan isim “Seni az sonra çadıra alacağım. Kimseye söyleme. Çadırda bekle beni” dedi.

    “İsyan” adlı parça ile kendisini izlemeye gelenlerin yoğun tezahüratları ile karşılaşan şarkıcı, “Dayan Yüreğim” isimli şarkı ile hayranlarına veda etti.

    Hadise, Serkan Kaya, Koray Avcı, Sertab Erener ve Hakan Altun gibi birçok başarılı ismi ağırlamış olan PanoraPark konserlerinin kapanışı Linet ile gerçekleşti.

    PanoraPark konserlerinin yanı sıra Panora Teras konserleri ile de yaz neşesi yaşatan Panora AVM, Gökhan Türkmen, Simge ve Fettah Can gibi önemli isimlerden sonra; ücretsiz gerçekleşen konserlerin kapanışını 20 Eylül’de Derya Uluğ ile yapacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.