DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Linet’ten uluslararası repertuar

    Linet’ten uluslararası repertuar
    26.07.2017
    A+
    A-

    Harbiye için 40 şarkılık  uluslararası repertuar.

    6 dilde  40 şarkı söyleyecek . Linet 5.000.000 taşla  gövde gösterisi yapacak

    Türk Müziğinin sevilen ismi Linet 1 Ağustos Pazartesi günü Harbiye Açıkhava sahnesinde hayranları ile ilk kez bir araya gelecek. 22 yıllık sanat hayatının ilk Açıkhava konserini verecek olan başarılı sanatçı hayranları ile buluşmak için gün sayıyor. O gece için özel olarak hazırlanan Linet, oldukça heyecanlı olduğunu ve toplam 40 şarkıdan oluşan repertuvarını İbranice, Farsça, Arapça, İngilizce, İspanyolca, Yunanca gibi birçok farklı dilde seslendirecek.

    Fransa’dan özel kumaşlar getirtti.

    Konseri için hummalı bir çalışma içerisine giren başarılı sanatçı Linet, kariyerinin en anlamlı gecesinde giyeceği kıyafetlerin kumaşlarını da Fransa’ dan özel olarak getirtti. Modacı Gülşah Saraçoğlu imzası taşıyan kıyafetler, toplam bir buçuk haftada hazırlandı. Harbiye Açıkhava sahnesinde hayranlarının karşısına 3 farklı kıyafet ile çıkacak olan Linet, 5.000.000 yarı değerli taştan oluşan göz kamaştırıcı bir diğer kıyafeti ile de deyim yerindeyse gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

    Konser için Yurtdışından 2 Özel Uçak Kalkacak

    Öte yandan 1 Ağustos’ta ki konser için yurt dışında da sıra dışı bir hareketlilik yaşanıyor. Başarılı sanatçının bu özel gününde onu yalnız bırakmak istemeyen yabancı hayranları, iki özel uçakla Türkiye’ye gelecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.