DOLAR 32,5061
EURO 34,8125
ALTIN 2489,618
BIST 9546,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Little Caesars Pizza Parmak Patatesi de lezzet ailesine ekledi

    Little Caesars Pizza Parmak Patatesi de lezzet ailesine ekledi
    19.09.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen pizzacılarından Little Caesars Pizza, herkesin damak zevkine hitap eden yan ürünlerini, büyükten küçüğe herkesin yemeye doyamadığı “Parmak Patates”le zenginleştiriyor. Trans yağ benzeri ürünleri ve kızartma ekipmanlarını restoranlarında bulundurmayarak fark yaratan Little Caesars Pizza, menüsüne eklediği parmak patateslerini de fırınlayarak hazırlıyor ve hafifliğe özen gösteren pizza severlerle buluşturuyor.

    Nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza, enfes yan lezzetlerine parmak patatesi de ekliyor. 7’den 70’e herkesin severek yediği ve tadına doyamadığı parmak patates, Little Caesars Pizza farkıyla kızartma ekipmanı kullanılmadan, fırınlanarak hazırlanıyor. Parmak patatesi fırınlanmış sunarak “hafifleten” Little Caesars Pizza, bu yeni ürünüyle yan ürünler ailesini de genişletiyor. Birlikte servis edilen ketçap, mayonez ve baharatıyla birlikte sadece 6 TL olan fırında parmak patates, isteğe bağlı olarak Little Caesars Pizza’ın Chili Biberli, Karamelize Soğanlı, Jalapeno Cheddar, Acı, Sarımsaklı, Ranch (Çiftlik) ve Bin ada gurme soslarıyla da lezzetine lezzet katıyor.

    Little Caesars Şubelerinde Kızartma Ekipmanı Yok!

    Hiçbir ürününü kızartma yöntemiyle hazırlamayan Little Caesars Pizza, elma dilim ve parmak patateslerini de fırında pişirerek farkını ortaya koyuyor. Gerçek mozzarella peyniri üzerine yayılmış küp sucuklar ve günlük açılmış hamurla hazırlanan sucuk ekmekten ev yapımı akışkan sufleye, Little Caesars’ın enfes pizzalarına eşlik edecek yan lezzetler, Little Caesars Pizza şubelerinde, www. littlecaesars. com web sitesinde ve 444 52 44numaralı telefonla sipariş hattında pizza severleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.