DOLAR 32,4997
EURO 34,9388
ALTIN 2431,713
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Little Caesars Samsun’daki ilk şubesini açtı

    Little Caesars Samsun’daki ilk şubesini açtı
    22.03.2019
    A+
    A-

    Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirlerinden Little Caesars, 2019 büyüme hedefleri doğrultusunda Samsun’daki ilk şubesini; Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve SAMGİAD – Samsun Genç İş Adamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç’in katılımıyla düzenlenen bir törenle açtı. Açılışın ardından konuşan Little Caesars Türkiye Operasyon Direktörü İlkerYıldız, “Little Caesars’ın birbirinden nefis lezzetlerini Samsun halkına sunacağımız için çok mutluyuz” dedi.

     

    Türkiye pizza sektöründe ilklerin markası olan Little Caesars, 2019 büyüme hedefleri kapsamındaki yeni şubesini Samsun Atakum’da açtı.

    Düzenlenen açılış töreni Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve SAMGİAD – Samsun Genç İş Adamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç’in katılımıyla gerçekleşti.

    Törende konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bugün Atakum için mutlu bir ana tanıklık ediyoruz. İlçemiz hızla gelişiyor ve büyüyor. Son beş yılda 60 bin nüfus artışıyla Karadeniz’in en hızla büyüyen ilçesi oldu. İlçemize böyle güzel hizmet noktaları yakışıyor. Bu girişimler Atakum’un hem ekonomisine hem de istihdamına katkı sağlıyor. Yeni hizmet ve istihdam noktalarının açılması ilçe halkı olarak bizleri memnun ediyor. Girişimcilerimizi kutluyorum” dedi.

    Açılış töreninde konuşan Samsun Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise Little Caesars gibi bir dünya markasını Samsun’a kazandıran franchise şube yatırımcıları Yıldıray Sandıkçı ve ortağı Edip Çakır’a Samsun Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu adına teşekkür etti.

    Açılış töreninde söz alan bir diğer isim SAMGİAD – Samsun Genç İş Adamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç; “Çok değerli üyelerimizin açtığı ve Atakum için çok müstesna hizmetlere sebep olacak bu girişimi kutluyor, 155 SAMGİAD üyesi ve Samsun ticaret hayatı adına kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

    Sezar artık Samsun’a da yetişecek!

    65’i İstanbul olmak üzere; Ankara, Mersin, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, Kocaeli (İzmit), Hatay, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Balıkesir ve Zonguldak‘ta toplam 91 noktada hizmet veren Little Caesars’ın bu sene “Yetiş Sezar” diyerek herkese koşacağını anlatan Little Caesars Pizza’nın Operasyon Direktörü İlker Yıldız, Samsun’un önem verdikleri bir lokasyon olduğunu dile getirdi.

    Şubelerinin yüzde 76’sı franchiseeler tarafından işletilen Little Caesars’ın, önümüzdeki günlerde 15 yeni şube açacağını anlatan Yıldız, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millî Mücadele Hareketini başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 100. yılında bu anlamlı kentimizde olmak bizler için büyük anlam taşıyor. Açtığımız bu yeni şube ile Little Caesars’ın birbirinden nefis lezzetlerini Samsun halkına sunacağımız için çok mutluyuz. Genç – yaşlı, her yaş ve kesimden insanı acıktığı anda sağlıklı, lezzetli ve ev yapımı kadar doğal bir pizza ile uygun fiyata buluşturmayı hedefliyoruz. Pizza günümüzde her yaş ve kesimden insanın tercih ettiği bir lezzet. Biz de bu talebe cevap verebilmek adına Sezar’ın sınırlarını ortadan kaldırdık ve ‘Yetiş Sezar!’ dedik. Sezar artık yemek yetiştiremeyen ev hanımından öğrencilere, ailecek yenecek keyifli akşam yemeklerinden acelesi olanlara kadar her ihtiyaca seslenecek” dedi.

    2019 yılında Little Caesars ailesini yeni franchise şubelerle büyütmeye devam edeceklerini dile getiren Yıldız, “2019’da yeni konseptimiz ve büyüme hamlelerimiz ile daha çok noktada varlık göstereceğiz. ‘Yetiş Sezar!’ diyen herkesin yanında olacağız. Bu yıl Marmara Bölgesi ağırlıklı olmak üzere mevcut illerimizde ve o illere yakın lokasyonlara büyümeye devam edeceğiz. Yeni konseptimizin de yaratacağı ivme ile ilk etapta 15 yeni şube açmayı hedefliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.