DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Little Caesars’tan hem lezzet hem de fırsat dolu Maç Menüsü kampanyası

    Little Caesars’tan hem lezzet hem de fırsat dolu Maç Menüsü kampanyası
    09.01.2018
    A+
    A-

    Her şubesinde günlük açılan taptaze hamuru, sezon mahsulü domatesle hazırladığı özel sosu ve gerçek mozzarella peyniriyle pizza severlerin kalbinde taht kuran Little Caesars Pizza, yeni yıla Maç Menüsü’ne özel bir kampanyayla başlıyor. Maç Menüsü Kampanyası kapsamında, dilediği orta boy pizzayı sipariş edenlere bir orta boy pizza ve 1 litre Pepsi de Little Caesars’tan! Maç Menüsü Kampanyasının lezzet dolu avantajları en yakın Little Caesars Pizza şubesinde, www.littlecaesars.com.tr adresinde ve 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattında pizza severleri bekliyor.

    Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen* pizzacılarından Little Caesars Pizza, enfes orta boy pizzalarının lezzetini ikiye katlayan bir kampanya ile pizza severleri mutlu ediyor. Maç Menüsü Kampanyası kapsamında, orta boy pizza alanlara bir orta boy pizza ve 1 litre Pepsi bedava!

    Little Caesars’ın tüm orta boy pizzalarında geçerli olan kampanya ile Maç Menüsü’nden sipariş verilen orta boy pizzaya ek olarak Little Caesars da dilediğiniz bir orta boy pizzayı ve buz gibi 1 litrelik Pepsi içeceğinizi hediye ediyor. Little Caesars’ın her yaştan herkesin damak zevkine hitap eden tüm orta boy pizzaları (Sucuk Karışık, Pretzel, Pide de Pizza, Kavurmalı, Etibol, Turkish Mix, Acımasız Tavuklu, Caesars Italiano, Acımasız Etli, Çiftlik, Karışık, Supreme, Akdeniz, Sebze, Sucuk -Peynir, Pepperonni, Sucukbol, Margarita, Piknik ve Parti), dilediğiniz bir diğer orta boy pizza ve 1 litre Pepsi ile sevdiklerinizle paylaşacağınız bir ziyafete dönüşüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.