DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Livahome’da yüzde 5 peşinatla konut satışları başladı

    Livahome’da yüzde 5 peşinatla konut satışları başladı
    10.06.2017
    A+
    A-

    Folkart’ın Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’ndaki LIVAHOME adlı projesinde, konut satışları başladı. Geniş hacimleriyle dikkat çeken evlerin peşinatı 11 bin liradan başlıyor

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgede çocuk parkı, gençlik merkezi, buz pisti, yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol-futbol sahaları, Tenis kortu içeren spor ve eğitim ağırlıklı bir spor kompleksi, sosyal ve kültürel merkezler, pazar alanı, otopark alanları ve yeşil alanlar inşa edecek.

    İzmir’de inşa ettiği çevre dostu, en ileri teknoloji ile donatılmış, uluslararası standartlarda güçlü yapılar ile sektöründe öncü rol üstlenen Folkart’ın Uzundere’deki kentsel dönüşüm projesi satışı çıktı. Kentsel dönüşümde ‘LIVA’ markası ile hareket edecek Folkart’ın, LIVAHOME isimli projesi Uzundere’de bulunuyor.

    Örnek daireler hazır

    Çevre yolu avantajı ile ulaşım kolaylığının yanı sıra yeşil alanları, otoparkları, çocuk Oyun alanları, kapalı-açık spor alanları ile geleceğinin çekim merkezi olacak konumuyla LIVAHOME, geleceğine değer katmak isteyenlerin öncelikle adresi olacak.

    32 hektarlık alan

    İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karabağlar İlçesi Uzundere bölgesinde belirlediği 32 hektarlık alanı kapsayan kentsel dönüşüm projesininilk etabında, belediyenin hak sahipleri için vereceklerinin dışında, LIVAHOME markasıyla 169 konut ve 24 işyeri satışa çıktı. Cazip fiyatları ve ödeme kolaylıkları sunulan LIVAHOME Uzundere projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire büyüklükleri ise 55 ile 161 metrekare arasında değişiyor. Geniş hacimleri ile dikkat çeken LIVAHOME projesi için örnek daireler de hazırlandı. Oluşturulan satış ofisinde misafirlere proje hakkında detaylı bilgiler aktarılırken, misafirler de hazırlanan örnek daireleri görme fırsatını yakalıyor.

    Uygun fiyatla ödeme avantajları

    Projede sunulan ödeme avantajları ise dikkat çekiyor. Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede farklı avantajlı ödeme imkanları da sunuluyor. Düşük peşinat ile geleceğine Folkart güvencesiyle değer katmak isteyenler için inşaası devam eden projenin teslim tarihi, 2018 yılının Ağustos ayı.

    Sosyal sorumluluk

    Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “İzmir’de 315 bin dönüştürülecek yapı var. Bakanlık ve Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı. Belediyenin Uzundere projesi için açtığı ihaleyi kazandık. Yeni markamızla kentsel dönüşümde çok önemli, örnek bir projeye imza atacağız. Bu projeyi, aynı zamanda önemli bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.