DOLAR 32,52
EURO 34,9499
ALTIN 2436,389
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda ile dekorasyonda başrolü Free TV Ünitesi alıyor

    Loda ile dekorasyonda başrolü Free TV Ünitesi alıyor
    28.09.2017
    A+
    A-

    Zamanı güzelleştiren detaylar vardır. Anlam katan ve paha biçilemez kılan… Tıpkı, ev dekorasyonunda olduğu gibi. Loda Mobilya, en güzel zamanlarınıza eşlik edecek tasarımlarla yaşam alanlarına özel bir dokunuş bırakıyor. Free TV Ünitesi ile yaşam alanlarının ve en güzel anlarınızın tamamlayıcısı olmaya geliyor.

    Cesur, özgün, şehirli…

    Asimetrik formuyla alışılmışın dışında bir tasarım anlayışı benimseyen Free TV Ünitesi, cesur, özgün ve şehirli tavrıyla modern bir silüet çiziyor. Ahşabın yalın tavrına eşlik eden soft renklerle eşsiz bir uyum yakalayan Free TV Ünitesi, dekorasyon özgürlüğü sunan modüler yapıdaki parçalarıyla da iddiasını sürdürüyor.

    Söz konusu TV üniteleri olduğunda evin diğer sakinleriyle olan uyumu da büyük önem kazanıyor. Bu anlamda da önemli ipuçları sunan Free TV Ünitesi, salon takımından yemek takımına kadar evin diğer sakinleriyle şaşırtıcı bir ahenk sunuyor. Free TV Ünitesi, estetiği ve sağlamlığı tek bir tasarımda buluşturarak kriterlerinden ödün vermeyenler için bulunmaz bir seçenek oluşturuyor.

    Şık ve sıra dışı tasarımının yanı sıra fonksiyonel özellikleriyle de dikkat çeken Free TV Ünitesi, özelliğiyle günümüzün dekoratif ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılıyor. Ünite; kullanışlı saklama alanı, dekoratif raf ve kitaplığı ile alandan tasarruf sağlarken, en şık ev aksesuarlarınız için bir sergi alanı oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.