DOLAR 32,5966
EURO 34,7738
ALTIN 2496,609
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda Mobilya 2019’a hızlı başladı

    Loda Mobilya 2019’a hızlı başladı
    18.03.2019
    A+
    A-
    Güçlü bir ekosistemin en önemli belirleyicileri arasında yer alan Türk mobilya sektörü, giderek büyüyen pazarı ve küresel alanda elle ettiği başarılarıyla adından söz ettiriyor. Bu noktada vizyoner ve büyüme odaklı bir yol haritası belirleyen Loda Mobilya, sektöre ilham veren markalar arasında yer alıyor.
    Yılın ilk çeyreği tamamlanmadan 3 mağaza açılışı gerçekleştirdiklerini dile getiren Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, 2019 yılı içinde yurt içi ve yurt dışı olmak üzere birçok yatırıma imza atacaklarını vurguladı.
    “Loda kalitesini daha fazla kişiyle buluşturmayı amaçlıyoruz”
    Katma değeri yüksek ve üretim odaklı ekonomik modeli için mobilya sektörünün gücüne inandıklarını ifade eden Davut Karaçak; “Mobilya sektörü, 61 ilde 36 bin üretici ile 10 milyar dolarlık bir pazar oluşturuyor. Bu noktada ARGE, tasarım ve inovasyon odaklı bir mobilya sektörünün ülke ekonomisinin geleceği için çok önemli bir güç yaratacağı kanaatindeyiz. Biz Loda Mobilya olarak bu düşünceyi stratejik planlamamızın bir parçası olarak kabul ediyor ve yatırımlarımızla endüstrinin gelişimi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda mağazalaşma adımlarımıza hız verdik. Türkiye başta olmak üzere yurt dışında da mağaza açılışları gerçekleştireceğiz. Şu an için yükselen yıldızlar İzmir ve İzmit’te Loda Mobilya kalitesini bölge halkı ile buluşturacağız” dedi.
    “Yılın ilk çeyreğinde gördüğümüz ilgi tatmin edici”
    Mobilya sektörünün geçen yıl, kurda meydana gelen dalgalanmalar sebebiyle yaşadığı enerji kaybını giderek üzerinden attığını söyleyen Karaçak; “Yeni yıl, mobilya sektörü ve bizim için yepyeni bir motivasyon kaynağı sağladı. Yılın ilk iki ayında elde ettiğimiz sayısal veriler bizim için ümit verici. Loda Mobilya olarak gördüğümüz bu ilginin arkasında birçok parametre yatıyor. Bizi diğerlerinden ayıran tasarım anlayışımız, çağın ihtiyaçlarına cevap veren eklektik ve çizgi üstü koleksiyonlarımız ve her şeyin üstünde tuttuğumuz müşteri memnuniyeti politikamız ile bu başarıyı yakaladığımızı düşünüyorum. Üstelik tüm bu argümanlar Türkiye’nin en önemli lokasyonlarından, Avrupa ve Ortadoğu’ya uzanan geniş bir mağaza ağı yaratmamızı sağladı. Şu an Loda Mobilya çatısı altında; Modoko, Masko, Bostancı, Bursa, Antalya, İzmir, İzmit, Azerbaycan, Dubai, Filistin, Pakistan, Suudi Arabistan, İsrail, Gürcistan, Litvanya, Belarus, Bulgaristan, Katar’da toplam 18 mağazamız bulunuyor. 2019 hedeflerimiz doğrultusunda yeni mağazalarımızın açılışlarını gerçekleştirecek, bu kapsamda yeni bayilikler vermeye ve mağazalar açmaya devam edeceğiz” dedi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.