DOLAR 32,5997
EURO 34,8052
ALTIN 2500,205
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda Mobilya Ortadoğu’da

    Loda Mobilya Ortadoğu’da
    24.04.2017
    A+
    A-

    Ev dekorasyonunda stil ve şıklığa rehberlik eden, ve sahip olduğu yüksek gustoyla ilham veren tasarımlara imza atan Loda, kalite ve sitilini Ortadoğu’ya taşıyor. Yurt içi ve yurt dışında toplam 7 mağazası bulunan Loda Mobilya, Filistin’e açacağı 2 mağazayla bu sayıyı 9’a yükseltiyor. Filistin’in en önemli şehirlerinden Ramallah ve Nablus’da iki ayrı noktadan hizmet verecek olan Loda’nın yeni hedefi ise İsrail…

    Mağaza zincirinin yeni halkası Filistin…

    Çarpıcı tasarımları ve cesur dokunuşları, modern/loft mobilya tarzıyla birleştirerek yaşam alanlarına yeni bir soluk kazandıran Loda, “konsept mobilya” fikriyle oluşturduğu mağazalarıyla yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da ses getirmeye devam ediyor. Son hamlesini Filistin’de yapan Loda, Ortadoğu’nun en önemli markalarından Rawaj ile anlaşarak markalaşma anlamında büyük bir adım atıyor.
    Ortadoğu’da prestijin adı Rawaj ile işbirliği
    Loda, İsrail ve Filistin pazarının %40’ına hâkim olan ve kalitesiyle Ortadoğu’daki lokomotif markalardan biri olan Rawaj’a bayilik vererek mağaza zincirine iki yeni halka daha ekliyor. Ortadoğu’daki en büyük mobilya mağaza zincirine sahip olan Rawaj’ın 20 yıllık tecrübesi, Loda’nın “Mutluluğa hizmet eden tasarımlar” felsefisiyle birleşiyor ve ev dekorasyonunda prestijin adı yeniden yazılıyor.
    Loda’nın yeni bayisi olan Rawaj, aynı zamanda Rawaj Kids markasıyla da Ortadoğu’da sektörünün önemli oyuncularından biri konumunda. Bu anlamda önemli bir iş birliği içinde olduklarını dile getiren Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ‘‘Ortadoğu’nun en prestijli markalarından biri olan Rawaj ile önemli bir franchise anlaşması yaparak büyük bir yatırıma imza attık. 3 kat ve 2000 m2’de hizmet verecek olan mağazalarımız yenilenen dekorasyona, Loda ürünleri ve aksesuarları da eşlik edince rafine zevklerin buluştuğu bir merkez haline gelecek. Bu mağaza atağı, hem Türkiye’ye katma değer sağlayacak, hem de ürün farklıklarımızın yanında, mağazamızdaki Loda konsepti ile Ortadoğu pazarında fark yaratacaktır. Bu anlamda, Filistin’in bir numaralı mağazası olması yolundaki hedefimize son hızla devam etmekteyiz’’ dedi.
    Çizgi üstü konseptlerle Ortadoğu’da Loda Rüzgarı esecek!
    Tech Design Mobilya iştiraki olan Loda, 2000 yılından bu yana, ileri teknolojiyi ve insan emeğini birleştirerek ürettiği mobilyalarla sektörde kendine has bir yer edinen Loda, modern, yalın ve fonksiyonelliğin ön planda olduğu bir mottosuyla ilerlemesini sürdürüyor.
    Tasarım anlayışına kattığı yeniliklerle mobilyada trendleri belirleyen Loda’nın felsefini şöyle tanımlamak mümkün: Doğal ve en kaliteli malzemeler, iddialı tasarımlar ve yeni bakış açıları, minimalist ve özgür bir tavır. Felsefesini, hem yurt içi pazarına hem de yurt dışı pazarına taşıyan Loda, Ortadoğu’nun mobilya devi Rawaj ile başlattığı iş birliğiyle markalaşma sürecine ivme kazandırmış oldu.
    Hedefin rotası belli; “Devler Ligi”
    Loda Mobilya, Gürcistan, Azerbaycan, Belarus’tan sonra İsrail / Filistin bölgesinde yaptığı bu son hamleyle global bir marka olma yolunda emin adımlarla yürüyor. Yıl sonuna kadar atılımlarına iki yeni konsept mağaza daha ekleyecek olan Loda’nın hedefi ise yurtdışındaki satış payını artırarak dünya markaları arasında söz sahibi olmak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.