DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda Mobilya, yeni fabrika yatırımı ile büyüme ve ilerlemeye devam ediyor

    Loda Mobilya, yeni fabrika yatırımı ile büyüme ve ilerlemeye devam ediyor
    12.01.2018
    A+
    A-

    Çağdaş mobilya anlayışının önemli temsilcilerinden Loda Mobilya, büyüme hedefleri doğrultusunda büyük bir yatırıma imza atıyor. Değişim ve gelişim ekseninde hareket eden Loda Mobilya, bu noktadan hareketle sektörün iç ve dış dinamiklerini yakalamak, tüketici beklentilerini karşılamak, üretim kapasitesini arttırmak ve ihracat payını yükseltmek amacıyla Dudullu’da yeni bir fabrikaya geçiyor.

     “Yeni bir yatırım, yeni bir tesis ve yepyeni bir yol”

    Son 15 yılda kazandığı ivmeyle önemli bir yükselişe geçen mobilya sektörü, 100 bin çalışanı, 10 milyar dolarlık hacmi ve 3 milyar dolara yaklaşan ihracatıyla Türk ekonomisi için önemli bir güç kaynağı oluşturuyor. Bu doğrultuda mobilya sektörüne yapılan yatırımların sadece marka değil sektör ve ekonomi adına büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Biz Loda Mobilya olarak her zaman daha iyisi ve daha ilerisi için çalışmayı hedefledik. Amacımız ulusal alanda köklü ve istikrarlı bir başarı yakalayarak bunu uluslararası alana taşıyabilmekti. Bunun içinse büyük düşünüp, dev yatırımlar yapmamız gerektiğini en başından beri biliyorduk. Şimdi ise 20 yıllık uzun bir yolculuğun ardından aynı heyecan ve tutkuyla yepyeni bir yola giriyoruz” dedi.

    “%300 büyüme hedefliyoruz”

    Sözlerine şu şekilde devam eden Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Dudullu’da yeni bir fabrikaya geçiyoruz. Bu fabrika ile hem Loda Mobilya hem de mobilya sektörü için yepyeni bir dönem başlıyor. Bu yatırım atağının sektörde önemli etkiler yaratacağını düşünüyorum. Zira yeni fabrikayla % 300 büyüme hedefliyoruz. Bu noktadan hareketle hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya devam edeceğimizin teminatını veriyorum. Çünkü Loda Mobilya olarak ülkemize, yönetici ve ekonomimize olan güvenimiz tamdır. Bu güven bizi yeni yatırımlar konusunda daha da cesaretlendirmektedir. İşte bu yüzden rahatlıkla söyleyebilirim ki, ‘Durmak yok, yola devam’ dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.