DOLAR 32,5525
EURO 34,8777
ALTIN 2430,371
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda Mobilya’yla sonbaharın değişim çağrısına kulak verin

    Loda Mobilya’yla sonbaharın değişim çağrısına kulak verin
    09.09.2017
    A+
    A-

    Tabiatın değişim çağrısıdır sonbahar… Yenilenmek ve değişmektir esasen. Doğa bu çağrıya kulak verir ve değişmek için kabuk değiştirir. Değiştikçe yenilenir doğa ve ruhu tazelenir. Tıpkı ev dekorasyonunda olduğu gibi… Doğada değişimin ve yeniliğin anahtarı sonbaharken ev dekorasyonunda yenilenme fırsatını Loda Mobilya sunuyor. Sonbaharın ektisi tüm doğayı sararken, Loda etkisi ise yaşam alanlarını baştan yaratıyor.

    Dün, bugün ile buluşuyor

    Dünün retro anlayışını bugünün mobilya trendleriyle harmanlayan Alba Kanepe, sonbaharın huzurlu ve dingin enerjisini yaşam alanlarına davet ediyor. Öyle ki, klasik ve modern tavrın sentezinden ortaya çıkan eşsiz armoni, doğanın değişim hareketine uyum sağlıyor. Sonbaharın tüm ruhunu üzerinde taşıyan Alba Kanepe, ahşap detayları ve renkli şeritleriyle de bu ruha farklı bir yorum getiriyor. Rahat ve geniş minderleri, rengarenk kırlentleriyle Alba Kanepe, bambaşka bir yaşam alanı ve bambaşka bir atmosfer vadediyor.

     

    Günün tüm yorgunluğunuzu atacağınız bir liman

    Konfor kelimesini tamamıyla karşılayan gerçek bir berjer! Geniş hacimli gövdesi, yumuşak minderleri, sırtınızı saran ergonomik yapısı ve aradığınız rahatlığın tasarıma dönüşmüş hali; Oyo Berjer. Öyle ki, ilk görüşte hayran kalacağınız rahatlığı sizi etkisi altına alırken, pötikare deseni ile eğlenceli bir şıklık sunuyor. Yaşam alanlarında keyifli bir deneyim için fırsat sunan Oyo Berjer; günün tüm yorgunluğunuzu atacağınız bir limana dönüşüyor.

    Sınırları ihlal eden bir tasarım

    Kitaplıkla ilgili tüm bildiklerinizi unutun. Zira Loda Mobilya, alışılmış kitaplık algısını yerle bir edecek bir tasarımla geliyor. Özgün tasarımı, modern tavrıyla Boxes Kitaplık, bilindik sınırları ihlal ederek çarpıcı ve bir o kadar ikonik bir parçaya dönüşüyor. Farklı ölçeklerdeki kutucuklardan oluşan tasarımda ilk göze çarpan detay ise farklı renklerin yarattığı eşsiz uyum… Bir kitaplıktan çok daha fazlasını vadeden Boxes, tüm bu özellikleriyle gerçek bir dekorasyon özgürlüğü sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.