DOLAR 32,4589
EURO 34,8253
ALTIN 2444,882
BIST 9914,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda, Molto Köşe Koltuk ile evinizin en özel köşesi olmaya hazırlanıyor

    Loda, Molto Köşe Koltuk ile evinizin en özel köşesi olmaya hazırlanıyor
    19.10.2017
    A+
    A-

    Tarifi mümkün olmayan duygular vardır ya da değeri ölçülemeyen çok özel anlar…

    Loda Mobilya, hayat verdiği her tasarımda bu düşünceye yer veriyor ve hayatınızın her anına anlam katacak tasarımlara imza atıyor. Molto Köşe Koltuk ile en özel anlarınızda yanınızda olmaya geliyor.

    Eşsiz bir mozaik; Molto Köşe Koltuk

    Molto Köşe Koltuk, modern dekorasyon anlayışının en önemli akımlarından minimalizmi iyi bir şekilde işleyerek gerçek bir tasarıma dönüştürüyor. Net tavrı, maskülen hatları ve köşeli geçişleriyle bu akıma ayak uyduruken modern tarzın tutkunlarının hayır diyemeyeceği bir seçenek sunuyor.

    Molto Köşe Takımı, modern bir silüet çizerken yer yer klasik akımın dokunuşlarına yer vererek eşsiz bir mozaik yaratıyor. Bu mozaiğin bir parçası olan retro ahşap ayakları ise klasik dokunuşlardan sadece birisi. Sade gibi görünen ancak detaylara indikçe derin bir kompozisyon sunan Molto Köşe Koltuk’un en dikkat çeken özelliği ise şıklığının yanı sra konfordan da ödün vermiyor oluşu…

    Molto Köşe Koltuk, özel kumaş yapısı ve yüksek konforlu minderleriyle tasarımı rahatlıkla birleştirirken farklı dokuları tek bir dizaynda buluşturuyor. Soft tonların hakimiyetindeki Molto Köşe Koltuk, renkli kırlentleriyle bu  dingin hakimiyete meydan okumayı ihmal etmiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.