DOLAR 32,5892
EURO 35,0414
ALTIN 2459,629
BIST 9860,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda sadece ürün değil, öncesi ve sonrasıyla deneyim sunuyor

    Loda sadece ürün değil, öncesi ve sonrasıyla deneyim sunuyor
    28.02.2019
    A+
    A-
    Küresel rekabet stratejilerinin geçerli olduğu çağdaş iletişim yaklaşımlarında ‘Satış sonrası hizmetler’ sadece rekabet avantajı sağlamakla kalmıyor. Aynı zamanda müşteri sadakati sağlayarak karar verme mekanizmalarını etkiliyor ve bir kar fonksiyonuna dönüşüyor. Değişen tüketici beklentileri karşısında yenilikçi bir bakış açısıyla hareket eden Loda Mobilya, sunduğu satış sonrası hizmetlerle yeni nesil satın alma alışkanlıklarında fark yaratıyor. Bu konuda rakiplerinden farklı ve yenilikçi bir hizmet anlayışı oluşturduklarını söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
    “Güvene dayalı sürdürülebilir ilişki önceliğimiz”
    Modern pazarlama stratejilerinin en önemli adımını satış sonrası hizmetlerin oluşturduğunu dile getiren Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Artık sunulan ürünü alan ve sadece rasyonel faydalarıyla ilgilenen bir müşteri kitlesi yok. Karar verene kadar araştıran, seçeneklere uygun veri üreten ve satın almanın her aşamasını bilinçli bir şekilde yürüten alıcılar söz konusu. Kabul gören geleneksel tutundurma faaliyetleri günümüzün tüketici profili için yetersiz kalmakla birlikte giderek benzerleşen ürün/hizmet yoğunluğundan sıyrılmak için de etkisiz kalıyor. Bu noktada mevcut pazar koşullarında markaların var olabilmesi, güven duygusunu pekiştirebilmesi ve marka bağlılığını sağlayabilmesi için kaliteli ürün sunmaktan çok daha fazlasını yapması gerekir. Biz Loda Mobilya olarak güvene dayalı sürdürülebilir ilişki yaklaşımını işimizin temel prensibi olarak kabul ediyor ve stratejik planlamamızı bu prensip üzerine inşa ediyoruz. Markamızın en ayırt edici argümanlarından biri olan satış sonrası hizmetlerle sadece sayısal verilere ulaşmıyor aynı zamanda hedef kitle ile aramızda organik bir bağ kurmayı başarıyoruz. Dünyanın global bir köye dönüştüğü modern pazarlama evreninde satış sonrası hizmetlerle gerçek bir iletişim ağı yaratmayı bu anlamda çok değerli buluyoruz” dedi.
    “Satış sonrası hizmetler, çözüm odaklı anlayışla yürütülmeli”
    Kalite, erişilebilirlik, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilmesi gibi parametreler müşteri memnuniyeti için önemli olarak kabul edilir. Ancak postmodern pazarlamanın değer verdiği fark yaratıcı unsur satışı önce ve sonrasıyla bir bütün olarak ele almasıdır. Bu noktada satış sonrası sunduğunuz hizmetlerin dayandırıldığı fikir, markanızın vizyon, kaynak, çevre koşulları ve hedeflerine uygun olarak belirlenmelidir. Loda Mobilya’da satış sonrası hizmetler; ürünün kullanım süresince ortaya çıkabilecek olası ve beklenmedik her türlü sorunun tespitine ve çözümüne yöneliktir. Hizmet anlayışımız; ürünün kurulumundan tamirine, bakımından iyileştirilmesine, garantiden müşterilerin tüm beklenti ve şikayetlere kadar birçok faaliyeti kapsar. Satış sonrası hizmetler; kaliteli, hızlı, efektif ve çözüm odaklı olacak şekilde yürütülür. Müşterilerimiz bilir ki, Loda Mobilya’dan alınan sadece bir ürün değil, her şeyiyle incelikle düşünülmüş bir deneyimdir” dedi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.