DOLAR 32,5792
EURO 34,9834
ALTIN 2427,11
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda’nın Efsane Cuma kampanyası ile evlerde yenilik zamanı

    Loda’nın Efsane Cuma kampanyası ile evlerde yenilik zamanı
    26.11.2019
    A+
    A-

    İmza attığı koleksiyonlarla ev stiline rehberlik eden Loda Mobilya’da Efanes Cuma fırsatları başlıyor. Tüm ürünlerde geçerli %40 indirim kampanyası ile evlerde yenilik hareketine start veren Loda Mobilya’da indirimlerden yararlanmak için son gün 1 Aralık…

    Herkesin merakla beklediği ülkemizde Efsane Cuma indirimleri önemli avantajlar sağlıyor. Bu kapsamda etkili bir kampanyaya imza atan Loda Mobilya, tüm ürünlerde geçerli %40 indirim ile yeni evlenenleri ve evini yenilemek isteyenleri bekliyor.

    Efsane Cuma, efsane indirimler

    Stil sahibi mekanlar yaratmak fikrinin izini süren Loda Mobilya, hayat verdiği tasarımlarla dekorasyon anlayışını değiştirmeye devam ediyor. Kreatif bir bakış açısını modern/loft çizgilerle buluşturan Loda Mobilya, yaşam alanlarında kendi stilinizi yaratmak için büyük bir kampanya başlatıyor.

    26 Kasım Salı günü başlayacak olan kampanya ile ilgili konuşan Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Gelişen dünyanın değişen beklentileri karşılamak için biz de değişiyor ve her zaman yeniliklerin izini sürüyoruz. Bu doğrultuda kreatif ve eklektik yorumlarla yeni yaşam formlar yaratıyor, konsept mobilyalarla zamana meydan okuyan çağdaş tasarımlara hayat veriyoruz. Loda Mobilya olarak sürdürülebilir olduğu kadar ulaşılabilir olma düşüncesine inandığımızdan Efsane Cuma için çok güzel bir kampanya hazırladık. Amacımız sadece evinizin değil hayatınızın bir parçası olmak. Bunun için yurt içindeki mağazalarımızın hepsinde geçerli %40’lık bir indirim kampanyasına imza atıyoruz. Özellikle de evi için değişiklik düşünenler ve yeni evlenecek olan çiftlerimizin kaçırmaması gereken bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Koleksiyonlarımızı yakında görmek ve Efsane Cuma kampanyasından yararlanmak isteyen herkesi mağazalarımıza bekliyoruz” dedi.

    Tüm üretim ve satış süreçlerini değişen müşteri beklentileri temelinde tanımlayan Loda Mobilya, yaşama değer katan, fonksiyonel çözümler getirmeye devam ediyor. Modern bir stil rehberliğinde tasarlanan yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk grupları ve mobilya aksesuarlarında geçerli kampanyasıyla avantajlı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.