DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    L’Oréal Paris Colorista İle #RenklerleOyna

    L’Oréal Paris Colorista İle #RenklerleOyna
    31.05.2019
    A+
    A-

    Hissettiği gibi yaşayan genç kızlar Colorista ailesinin tüm renkleri ile yazın enerjisini saçlarına taşıyor…

     

    L’Oréal Paris, genç kızların son yıllarda en çok tercih ettiği saç renklerini bir araya getirdiği en genç saç boyası serisi Colorista’nın 1 gün kalıcı Hair Makeup, 1 gün kalıcı SprayWashout ve Effects serisi ile yazın enerji dolu ruhunu saçlara taşıyor.

    Hair Makeup’ı saç boyalarıyla karıştırma, o senin saç makyajın!

    Colorista Hair Makeup son zamanların en popüler trendi saç makyajını denemek isteyenler için birbirinden farklı alternatifler sunuyor. Anında görülür renk sonucu için kahve saçlara özel 9; sarı saçlara özel 8 farklı renk seçeneği sunan Hair Makeup ile genç kızlar yaz ruhunu saçlarına taşıyor! Bu yaz Colorista Hair Makeup’ın yepyeni Silver Grey ile Metallic Grey renk seçenekleri ile hiç değişmeyen trend gri saç rengini denemek çok kolay!

    1 Günlük Kalıcı Renkler için: Spray!

    Saçlarda her gün başka bir renk! Bir gün mavi bir gün pembe saçlara sahip olmak L’Oréal Paris Colorista “Spray” ile çok kolay! Her gününü farklı yaşamayı sevenler, Colorista’nın Spray serisinde yer alan Rose Gold, Hot Pink, Pink, Lavender, Gray, Pastel Blue, Turqoise renkleri arasından saçlarını renklendirebilir ya da bu renkleri unicorn ve rainbow saç trendini yakalamak için birlikte kullanabilirler. Colorista Spray o günün rengini saçlara taşıyor.

    Geçici Renkler: Washout!

    L’Oréal Paris’in Colorista serisinden “Washout” ile kendi tarzı ile her zaman göz önünde olan, isteklerini hayata geçirmekten çekinmeyen genç ve yaratıcı kızlar Colorista Washout’ın Denim, Hotpink, Green, Pink, Burgundy, Red, Turquoise, Blue seçenekleri ile renklerin büyüsüne kapılacaklar! Colorista Washout’un pastel tonlarındaki pink rengi 2-3 şampuanlamaya kadar rengini korurken, hot pink ve red 5-15 şampuanlamaya kadar kalıcı. Denim, turquoise, burgundy, blue, green renkleri ise 10-20 şampuanlamaya kadar kalıcı etki sağlıyor.

    Saç Rengini Açmak İsteyenler için: Effects

    Saçın koyudan açık tona doğru yolculuğu hiç bu kadar kolay olmamıştı! Doğal saç rengini açmak için evde kolayca uygulanabilen Colorista “Effects” ile hayal edilen görünüme ulaşmak artık mümkün. Colorista Effects vazgeçilmez saç rengi trendlerinin başında gelen Ombre ve Bleach’i evde uygulama imkanı veriyor.  Ombre özel tasarım fırçasıyla saç uçlarında ışıltılı renk geçişleri sağlarken, Bleach ise tüm saç renklerini amonyak içermeyen hoş kokulu ve yağ özlü yapısıyla açıyor. Kolay uygulanabilir yapısı ile Effects’in, istenilen anda saça istenilen etkiyi yaratması çok kolay!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.