DOLAR 32,5869
EURO 34,8399
ALTIN 2508,236
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    L’Oréal Paris Elseve Mor Şampuan ile ilk kullanımdan itibaren saçlarda turunculaşmaya son!

    L’Oréal Paris Elseve Mor Şampuan ile ilk kullanımdan itibaren saçlarda turunculaşmaya son!
    25.04.2019
    A+
    A-

    Sarı, gri ve rengi açılan kumral saçların bakımında en büyük sorunlardan biri olan turuncu yansımalar L’Oréal Paris Elseve Mor Şampuan ile son buluyor. Elseve Color-Vive Bakım Ailesi’nin yeni üyesi Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan, ilk kullanımdan itibaren etkisini gösteriyor, saçların daha küllü parlak ve güzel görünmesini sağlıyor.

    Sarı, gri ve rengi açılan kumral saçlı kadınların ortak sorunu saçlarda zamanla ortaya çıkan turuncu yansımalar… L’Oréal Paris Elseve Color-Vive Bakım Ailesi’nin en yeni üyesi Mor Şampuan ise bu yansımaları engelleyerek bu sorunu ortadan kaldırıyor. Günlük şampuandan farklı olarak şampuanlama rutinine haftada bir kez dahil edilen Mor Şampuan ilk kullanımdan itibaren etkisini gösteriyor.

     Elseve Mor Şampuan, mor renklendiriciler ve UV filtresi içeren formülü ile karşıt turuncu tonları nötralize ederek, istenmeyen turuncu, sarı renkteki yansımalara karşı savaşıyor, saçların daha küllü, parlak ve güzel görünmesini sağlıyor.

    Haftada bir kez ıslak saça Elseve Color-Vive Bakım Ailesi rutininiz sırasında, 1-3 dakika masaj yaparak mor şampuanı uygulayın, iyice durulayın ve saçlarınızdaki turunculaşmaya son verin!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.