DOLAR 32,4491
EURO 34,7469
ALTIN 2436,328
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    L’Oréal Paris, Paris Moda Haftası’nda Seine Nehri’ni yüzer podyuma çevirdi

    02.10.2018
    A+
    A-

    Le Défilé L’Oréal Paris, Paris Moda Haftası kapsamında, 30 Eylül‘de güzelliği ve modayı Seine Nehri üzerindeki yüzer podyumda bir araya getirdi. Defileyi, Seine Nehri kıyısındaki 200.000 kişi izlerken, 60 metrelik yüzen podyum, gözalıcı ihtişamıyla dikkat çekti.Le Défilé L’Oréal Paris için Seine Nehri 30 dakika boyunca trafiğe kapatıldı.

    Seine Nehri Üzerinde Moda Buluşması

    Le Défilé L’Oréal Paris, Seine Nehri üzerinde daha önce hiç yapılmamış, özel tasarım bir nehir podyumu üzerinde gerçekleşti. Nehir kıyısında geniş bir kitlenin izlemesi için tasarlanan Le Défilé L’Oréal Paris 2018 için, tıpkı geçtiğimiz yıl Paris’in en ünlü caddesi Champs-Elysées’de olduğu gibi Seine Nehri de defile süresince trafiğe kapatıldı.

    L’Oréal Paris Küresel Marka Başkanı Pierre-Emmanuel Angeloglou, “Paris Moda Haftası’nda Le Défilé L’Oréal Paris ile herkesle sıra dışı bir deneyimi paylaşmak, bizim için çok önemli. Markamızın DNA’sını oluşturan Paris’te, arkamıza Seine Nehri’ni alarakgüzellik, yaratıcılık, moda ve çeşitlilik gibi bütün unsurları kutlamak ve vurgulamak adına bu eşsiz etkinlikte binlerce izleyiciyi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Amacımız, her zaman olduğu gibi, herkes için moda ve güzellik trendleri yaratmanın yolunu açmak” diye konuştu.

    Le Défilé L’Oréal ParisGüzellik ve Moda Bir Arada

    30 Eylül Pazar günü ünlü isimler ve moda dünyasının ikonlarından oluşan olağanüstü kadro, her biri Parizyen yorumlardan esinlenmiş 12 modaevinin 2018-2019 Sonbahar/Kış kreasyonlarını L’Oréal Paris için Seine Nehri üzerine taşıdı. L’Oréal Paris ayrıca etkinlik kapsamında ikonikmücevher markası Maison Chopard ile iş birliği yaparak bütün dünyaya çok özel ve görkemli parçalardan oluşan bir seçki sundu.

    Defiledeki tasarımcılar arasında; Ami, Atlein, Balmain, Elie Saab, Esteban Cortazar, Giambattista Valli, Isabel Marant, Jacquemus, Miu Miu, Off White, Pierre Hardy, Poiret, Sonia Rykiel yer aldı.

    Çeşitliliğe dair mesajı savunan isimler arasında; Bianca Balti, Thylane Blondeau, Maria Borges, Elle Fanning, Luma Grothe, Davika Hoorne, Sonam Kapoor, Liya Kebede, Aja Naomi King, Doutzen Kroes, Eva Longoria, Andie McDowell, Soo Joo Park, Nikolaj Coster Waldau, Ming Xi, her ikisi de yakın zamanda markaya katılan Duckie Thot ve Marie Bochet öne çıktı.

    Nehirden Sokağa Sıcak Trendler

    Makyaj sanatçısı Val Garland’ın makyajı ve dünyaca ünlü saç sanatçısı Stephane Lancien’in tasarladığı saçlar ile L’Oréal Paris’in izleyenlere renkli anlar yaşattı.

    Le Défilé L’Oréal Paris’e Dair Notlar:

    L’Oréal Paris, nehir defilesi ile güzellik ve modanın sinerjisini bambaşka bir boyuta taşıdı.

    • Nehir kıyısında 200.000 kişi defileyi izledi.
    • 30’u aşkın ülkede canlı yayın gerçekleşti.
    • Gösteride makyaj dahisi Val Garland ile saç dehası Stéphane Lancien imzalı 70 saç ve makyaj tasarımı yer aldı.
    • Defilede yaklaşık 9.545 saç ve makyaj ürünü kullanıldı.
    • Parizyen tarzdan esinlenen 12 tasarımcı defilede yer aldı.
    • Özel tasarlanmış 60 metrelik yüzen podyum, gözalıcı ihtişamıyla dikkat çekti.
    • Defile için Seine Nehri 30 dakika boyunca trafiğe kapatıldı.

    L’Oréal Türkiye Hakkında

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.