DOLAR 32,4986
EURO 34,7583
ALTIN 2484,841
BIST 9550,3
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    L’Oreal Türkiye eczacılık buluşmasında geleceğin eczanesini kurdu

    L’Oreal Türkiye eczacılık buluşmasında geleceğin eczanesini kurdu
    01.10.2018
    A+
    A-

    Güzellik sektörünün lider şirketi L’Oréal’in Aktif Kozmetik Divizyonu, Uluslararası Geleceğin E Hali En Büyük Eczacılık Buluşması’na sponsor oldu. L’Oréal Türkiye, bu büyük buluşmada geleceğin eczanesi kurdu ve müşteri deneyiminin daha fazla öne çıktığı vizyonunu gösterdi. Ayrıca Lider Eczacı Hizmet ve Deneyim Yarışması’nda Türkiye’nin en iyi uygulamalarını gerçekleştiren eczaneler ödüllendirdi.

    L’Oréal Türkiye Aktif Kozmetik Divizyonu, 28-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Geleceğin E Hali En Büyük Eczacılık Buluşması’na sponsor oldu. Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği (PGED) tarafından düzenlenen buluşmada L’Oréal Türkiye, eczanelerde satılan LRP, Vichy, Skin Ceuticals ile Türkiye’de yeni satışa sunulan CeraVe markası yer aldı.

    Eczacıların buluştuğu Uluslararası Geleceğin E Hali En Büyük Eczacılık Buluşması’na, geleceğin eczanesini kuruldu. Geleceğin eczanesi, içerisinin rahatlıkla görünmesini sağlayan saydam tasarımı ve yoğun müşteri deneyimini ön plana çıkarıyor. Müşterilerin ürünleri test edebileceği alanlar, cilt ve saç analiz alanları, bakım alanı, dijital görseller ve günümüz dünyasının vazgeçilmezi teknoloji, geleceğin eczanesinde de başrol oynuyor.

    Etkinlikte ayrıca L’Oréal Türkiye’nin özel davetiyle Fransa’dan etkinliğe katılan Eczacı Jerome Cartier ve Yunanistan’dan katılan eczacı Lemonia Varvara konuşmalarıyla büyük ilgi topladı. Farklı ülke ve toplumlardaki eczacılık alışkanlıklarını ve farklılık gösteren beklentileri aktaran değerli konuşmacılar, katılımcılara deneyimleriyle ilham verdiler.

    L’Oréal Aktif Kozmetik Divizyonu, bu vizyon ile eczanelerde samimi bir ortam kurmayı ve aynı zamanda da giderek daha talepkar olan müşteriyi ikna edebilmek adına daha fazla uzmanlık sunmayı amaçlıyor.

    L’Oréal Türkiye Aktif Kozmetik Genel Müdürü Sinem Sandıkçı Gökçen, eczacıları buluşturan bu platformun sektörün gelişimi açısından çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: ‘‘Aktif Kozmetik Divizyonumuz, eczane kanalını geliştirmek amacıyla önemli çalışmalar yapıyor. 2000 yılından beri düzenlenen eğitimler ile Türkiye’deki eczacılara dünyadaki trendleri ve eczane kanalındaki gelişmeleri aktarıyoruz. Ayrıca eczacıların işlerini daha ileri taşımaları için tüketici beklentileri gibi konularda eğitimler veriyoruz. Bu yılki buluşmanın L’Oréal Türkiye açısından bir önemi daha var; yeni markamız CeraVe’yi burada eczacılarımıza anlatma fırsatı bulduk.’

    Türkiye’nin en iyi uygulamalarına sahip eczaneler ödüllendirildi.

    L’Oréal Türkiye’nin sponsorluğu kapsamında Lider Eczacı Hizmet ve Deneyim Yarışması düzenlendi. L’Oréal Türkiye ve Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği ortaklığında düzenlenen yarışma ile ülke çapında gelişim sağlayan eczaneler arasında en iyi uygulamaları yapanlar seçildi. Design ve tanzim teşhir, tüketici hizmetleri ve deneyim yolu ile dijital platform ve CRM alanında olmak üzere 3 ayrı kategoride en iyi uygulamalara sahip eczaneler jüri tarafından değerlendirildi ve en iyiler ödüllendirildi. Ödül kazanan eczaneler ise şöyle:

    2 kategoride fark yaratan Petek Eczanesi / Gebze, hem Eczane Design ve tanzim teşhir hem de

    Tüketici Hizmetleri ve deneyim yolunda oy birliği ile seçildi. Dijital platform Kategorisi’nde Umut Eczanesi / Çorlu seçildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.