DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LR Health & Beauty Aloe Via ürünleriyle duşa özel nemlendirici bakım sunuyor

    LR Health & Beauty Aloe Via ürünleriyle duşa özel nemlendirici bakım sunuyor
    12.03.2018
    A+
    A-

    Yüksek oranda Aloe Vera içeren LR Aloe Via ürünleri ile tazeliği, pürüzsüzlüğü ve bahar esintisini duşta yaşayın ! “Aloe Via 2’si 1 Arada Duş ve Tıraş Jeli” ve “Aloe Via Duşta Vücut Losyonu” İlkbahar ferahlığını banyonuza taşıyor.

    LR Health & Beauty, soğuk ve nemli kış günlerinin ardından cildin yoğun bir bakıma ihtiyacı olduğu şu günlerde duşta vücut bakımınıza özel ürünler sunuyor. Yüzde 35 Aloe Vera jeli ve avakado yağı içeren Aloe Via 2’si 1 Arada Duş ve Tıraş Jeli vücudunuzu temizlerken ve istediğiniz bölgeyi tıraş etmenizde kolaylık sağlıyor. Kremsi yapısı sayesinde tıraş edilen bölgeye zarar vermeden cildinize bakım yapıyor.Cildi sakinleştirirken kadifemsi bir yumuşaklık bırakıyor.

    Duşta yoğun nemlendirme arayanların imdadına ise yüzde 30 Aloe Vera jeli içeren Aloe Via Duşta Vücut Losyonu koşuyor. Cildi hızlı bir şekilde besleyen ve nemlendiren Vücut Losyonu, taze ve bakımlı bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Doğrudan duşta nemlendirme imkanı sunarak taze ve bakımlı bir cilt hissi bırakıyor.

    LR Aloe Via ürünleriyle vücudunuzun ihtiyacı olan tüm bakımı tek bir seferde duşun altında kolaylıkla tamamlayın !

    Kullanım Önerisi:

    Aloe Via 2’si 1 Arada Duş ve Tıraş Jeli’nden bir miktar elinize sıkın ve cildinize sürün. Tıraş etmek istediğiniz bölgeyi temizleyin ve sonrasında yıkayın. Ardından, Aloe Via Duşta Vücut Losyonu’nu nemli cildinize sürün, durulanın ve sonrasında kurulanın. Hepsi bu kadar!

    LR ile dokunulası ve taptaze bir cilde sahip olmak çok kolay.

    (Aloe Vera 2’si 1 Arada Duş ve Tıraş Jeli 250 ml + Aloe Vera Duşta Vücut Losyonu 250 ml )

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.