DOLAR 32,4726
EURO 34,7442
ALTIN 2438,961
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lüks banyolara Bien Banyo imzası: Hermes Armatür Serisi

    Lüks banyolara Bien Banyo imzası: Hermes Armatür Serisi
    07.11.2018
    A+
    A-

    En son teknolojik yenilikleri kullanarak üretim yapan Bien Banyo’nun ‘’Hermes Armatür Serisi’’ dizaynı ve pratikliğiyle dikkat çeken modellerinin başında yer alıyor. Seri, zarif, modern ve göz alıcı tasarımı ile tercih edildiği atmosferde dikkatleri üzerine çekiyor.

    Bien Banyo’nun yeni trend tasarımlarından olan Hermes Armatür Serisi, Yunan Mitolojisi’ndeki Hermes Tanrısı’nın çaldığı Lir çalgısından esinlenerek tasarlandı. U harfi formundaki Bien Hermes Armatür Serisi’nin Fırçalı Bronz-Rose Gold, Krome-Rose Gold ve Siyah-Rose Gold’dan oluşan 3 farklı kaplama alternatifi bulunuyor. Her türlü lavaboya uyum sağlayan seri banyo ve mutfaklarda zarif görünümü ile ön plana çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.