DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lumberjack ile bembeyaz şıklık

    Lumberjack ile bembeyaz şıklık
    11.08.2017
    A+
    A-

    Sağlamlığı ve fonksiyonelliği şehre taşıyan Lumberjack, yaz sezonunda modern hayata doğa esintisini taşımaya devam ediyor. Şık, kullanışlı, rahat ve dinamik tasarımlı yüzlerce beyaz renkli Lumberjack modeli, yaz şıklığına şıklık katıyor.

    Yazın en kullanışlı rengi olan beyaz, Lumberjack koleksiyonlarına enerji saçarak dinamik bir stil sunuyor. Doğa için tasarlanan ürünlerinin sağlamlığını ve fonksiyonelliğini şehre taşıyan Lumberjack koleksiyonları, günlük yaşam rutinine konforlu adımlar ve spor stiliyle dahil olmak isteyenlere yüzlerce beyaz renkli model sunuyor.

    Çiçek baskıları, bağcıklar, kanvas, hasır ve deri detayları ile beyaz renkli sportif sneaker modeller, fonksiyonel ve metropol hayatıyla uyumlu alternatifler Lumberjack’in çocuk, kadın ve erkek koleksiyonlarında kendini gösteriyor.

    Sıcak yaz günlerinde renkli şortlarınız, keten gömlekleriniz veya paçasını kıvırarak giyeceğiniz renkli kanvas pantolonlarınız ile Lumberjack’in tarz sahibi, modern modellerini kombinleyebilirsiniz. Kemikleşmiş ürün gruplarından olan Lumberjack sneaker serisindeki ayakkabılar günlük hayata sportifliği taşırken, yaz aylarında hem çocuklar hem de kadın ve erkekler için rahat bir seçenek olarak dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.