DOLAR 32,6001
EURO 34,8
ALTIN 2489,005
BIST 9464,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    L’unica sehpa şömine ile dış mekanları tek tuşla ısıtıyor

    L’unica sehpa şömine ile dış mekanları tek tuşla ısıtıyor
    03.04.2019
    A+
    A-

    Farklı tarzlara uygun fonksiyonel tasarımlarıyla açık havaya prestij katan L’unica, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunun en çarpıcı parçalarından biri olan sehpa şömine ile tek tuşla ortamları ısıtıyor. Alüminyum gövdesi ve teak ağacı detayı ile estetik bir görünüme sahip olan sehpa şömine, sıra dışı tasarımıyla fark yaratıyor. Her türlü oturma grubuna uyum sağlayan sehpa şömine, kapağı sayesinde sıcak havalarda komple sehpa görünümüne de dönüştürülebiliyor.

     Yüksek kaliteli tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan L’unica, 2019 yılının ilkbahar-yaz sezonunun en çarpıcı parçalarından biri olan sehpa şömine ile dış mekanlarda fonksiyonel bir deneyime davet ediyor. Hem sehpa hem de şömine olarak kullanılabilen bu özel tasarım ile fark yaratan L’unica, sehpa şöminenin alüminyum gövdesi ve teak ağacı detayıyla açık havaya estetik bir görünüm kazandırıyor.

    İçerisinde gizli bir şekilde tüpünü barındıran sehpa şömine, dış görünümüyle mekanlara şıklık katarken serin bahar ve yaz akşamlarında tek tuşla ortamları ısıtabiliyor. Her türlü model ve tarzda oturma grubuna kolaylıkla uyum sağlayan sehpa şömine, istenildiği zaman kapağı kapatılarak komple sehpa görünümüne dönüştürülebiliyor.

    Sıra dışı tasarımıyla dikkat çeken sehpa şömineye, L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.