DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    L’unica’dan sofralara modern dokunuş

    L’unica’dan sofralara modern dokunuş
    02.08.2019
    A+
    A-

    Yaşam alanlarına konforlu ve estetik mobilyalarıyla prestij ve keyif katan L’unica, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan Cloud yemek masası ve sandalyesiyle sofralara modern ve şık bir görünüm kazandırıyor. Kolay mekanizması ve açılabilir yapısıyla en çok kadınlar tarafından tercih edilen Cloud yemek masası, 180 cm’den 240 cm’e kadar uzayabiliyor. Yemek sandalyesi ise farklı ayak formu, zarif görünümü ve üç farklı renk seçeneğiyle her mekana uyum sağlıyor.

     Fonksiyonel ve estetik mobilyalarıyla açık havanın ruhuyla bütünleşen L’unica, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan Cloud yemek masası ve sandalyesiyle günün her anında sofralarınıza keyif ve konfor katıyor. Kolay mekanizması sayesinde en çok kadınlar tarafından tercih edilen Cloud masa, ayaktan kayarak açılabilen tasarımıyla hem şıklık hem de rahat bir kullanım sağlıyor.

    180 cm’den 240 cm’e kadar uzayabiliyor

    Vizon gövde ve cam detayıyla dış mekanlara modern bir hava katan Cloud masa, 180 cm’den 240 cm’e kadar uzayabilmesi sayesinde hem küçük hem de kalabalık gruplara rahatlıkla eşlik ediyor. Farklı ayak formu ile zarif bir görünüme sahip olan Cloud yemek sandalyesi ise üç farklı renk seçeneği ile her mekana ve tarza uyum sağlıyor. Estetiğin ve şıklığın uyumlu yansıması Cloud yemek masası ve sandalyesine, L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ulaşmak mümkün.

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.