DOLAR 32,3316
EURO 35,0306
ALTIN 2283,747
BIST 8981,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Madame Coco ile evlerde ilkbahar esintisi

    Madame Coco ile evlerde ilkbahar esintisi
    20.03.2019
    A+
    A-

    Baharın neşesini ve tazeliğini evlere yansıtan Madame Coco, bahar aylarında tercih edilen renklerden, dekoratif ürünlere ve alan genişliğine göre değişen dekoratif seçimlere kadar evleri ve tüm yaşam alanlarını ferahlatacak tavsiyelerde bulunuyor  

    Kışın rehavetinden sonra bahar ayları evlere tazelik ve esinti getiriyor. Baharın canlılığından esinlenerek uygulanacak dekorasyon fikirleriyle evlere yeni bir soluk getirmek mümkün. Madame Coco bahar mevsiminde renk tercihinden, dekoratif ürünlere ve alan genişliğine göre değişen alternatiflere kadar önerilerde bulunuyor.

    Baharın saflığını soft renklerle, dinamizmini kırmızı ve mor renklerle yakalayın

    Baharın saflığını ve tazeliğini beyaz, bej, pudra, gri, indigo gibi soft tonlarla; dinamizmini ise kırmızı, mor ve turuncu renklerle yakalayabilirsiniz. Mekana genişlik katan aynalar, estetik tablolar, romantik mumluklar, saksı ve vazolar, çiçekler ayrıca renkli kilim ve halılar, dekoratif yastıklarla evin havası değişiyor.

    Renk seçimi alan genişliğine göre değişiyor

    Ev dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan biri de doğru renk seçimi. Koyu renkler dar alanları olduğundan daha küçük göstereceğinden, dar alanlarda ışıktan yararlanmak için açık renkleri tercih edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.