DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Madame Tussauds, SEA LIFE ve LEGOLAND Discovery Centre İstanbul’da bayramda da eğlence devam ediyor

    Madame Tussauds, SEA LIFE ve LEGOLAND Discovery Centre İstanbul’da bayramda da eğlence devam ediyor
    30.08.2017
    A+
    A-

    İstanbul’un en eğlenceli merkezleri, 10 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca haftanın 7 günü İstanbul’da vakit geçirecek aileleri bekliyor. Messi’ye çalım atıp, Michael Jackson’ın kostümünü giyebileceğiniz, yıldızlara dokunup onlarla unutulmaz bir gün geçireceğiniz Madame Tussauds İstanbul, büyüleyici su altı dünyasını keşfedip köpek balıklarını yakından göreceğiniz SEA LIFE İstanbul ve çocuğunuzla birlikte yaratıcılığın sınırlarını zorlayacağınız LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’u tatil boyunca ziyaret edin, ailece eğlencenin keyfini çıkarın.

    250 yıllık büyüleyici bir tarihe sahip balmumu müzesi Madame Tussauds İstanbul, Kurban Bayramı boyunca haftanın 7 günü 10:00- 20:00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor. Şehrin sakinliğinden faydalanmak isteyen aileleri balmumu figürleri ziyaret etmeye davet eden Madame Tussauds İstanbul, bayram tatilini İstanbul’da geçirecek ailelere birçok farklı alandan yıldızlarla birlikte eğlenceli vakit geçirme fırsatı sunuyor. LEGOLAND® Discovery Centre ise pazartesiden pazar gününe kadar 10:00 -20:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Su altının büyülü dünyasını keşfedeceğiniz SEA LIFE İstanbul ise hafta içi 10.00 -19:00, hafta sonu ise 10.00-20.00 saatleri arasında sizleri bekliyor.

    İstiklal Caddesi üzerindeki Grand Pera binasında ziyaretçilerini karşılayan Madame Tussauds İstanbul’da; tarih, kültür-sanat, spor ve eğlence dünyasından 60’a yakın balmumu figürü arasında Mustafa Kemal Atatürk, Mevlana, Arda Turan, Angelina Jolie, Brad Pitt, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Justin Bieber, Madonna, Michael Jackson gibi isimler yer alıyor. Ziyaretçiler bu ünlü isimlerin figürlerini yakından incelerken Messi’ye çalım atıp, Kıvanç Tatlıtuğ’la aynı koltukta selfie çekecekleri, Michael Jackson’ın kostümüyle dans edip Mozart’ın piyanosunu çalarken video paylaşacakları eşsiz bir eğlence fırsatı yakalıyor. Madame Tussauds İstanbul ziyaretçilere yıldızlara dokunmanın heyecanını yaşatırken farklı zamanlarda farklı coğrafyalarda yaşamış olan ünlü isimlerle yanyana gelme fırsatı sunuyor.

    Bayrampaşa Forum AVM içerisinde ziyaretçileriyle buluşan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, 3-10 yaş arası çocuklu aileler için eğlenceli ve öğretici etkinlikler sunuyor. LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da galaksiler arası yolculuk imkanı sunan Space M alanı, 4 boyutlu sinema, LEGO® parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LEGO® fabrika turu, Master Model Builder tarafından yönetilen atölye çalışmaları, temalı oyun alanları ve yerel eserlerle birlikte tüm dünyadan önemli yapıların bir arada sergilendiği MINILAND bulunuyor. Ayrıca LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul içerisindeki LEGO® mağazasından, başka satış noktalarında bulunmayan LEGO® setleri ve gramla satılan LEGO® parçalarını almak da mümkün.

    Dünyanın 51 farklı noktasında 40 yılı aşkın bilgi birikimiyle hizmet veren, en büyük ve en çok ziyaret edilen akvaryum zinciri SEA LIFE’ın Türkiye’deki merkezi SEA LIFE İstanbul, 83 metrelik, Avrupa’nın en uzun okyanus tüneliyle, su altının heyecan verici dünyasını keşfetmek isteyen aileleri bekliyor. SEA LIFE istanbul’da su altı canlılarının gizemli dünyasını daha yakından tanıyabilir, dijital akvaryumda kendi çizdiğiniz balığınızı yüzdürebilirsiniz. Türkiye’nin en geniş köpek balığı ailesine sahip olan, merkezde ayrıca geçtiğimiz yıl Çanakkale sahilinde başından ağır yaralı bir şekilde bulunan ve geçirdiği iki ameliyatın ardından şimdi denize bırakılacağı günü bekleyen Caretta Caretta cinsi dev kaplumbağa Dilek’i de ziyaret edebilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.