DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Maestro, Pencere Fuarı’nda ürünlerini sergiledi

    Maestro, Pencere Fuarı’nda ürünlerini sergiledi
    18.03.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin öncü profil üreticisi Ege Profil’in markalarından biri olan  Maestro Pencere ve Kapı Sistemleri, 4-7 Mart 2020 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Pencere Fuarı’nda ürünlerini sergiledi.

     Türkiye’nin öncü profil üreticisi Ege Profil çatısı altında yer alan Maestro Pencere ve Kapı Sistemleri, 4-7 Mart 2020 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Pencere Fuarı’nda;  Impact, Vertigo, Rebel, kepenk ve panjur sistemlerini tanıttı. Bu yıl 21’inci kez  düzenlenen Avrasya Pencere Fuarı, bölgenin en büyük ve en önemli pencere fuarı olarak sayılıyor. 100’ün üzerinde ülkeden 70 binin üzerinde sektör profesyoneli ile ziyaretçilerin bir araya  bir araya geldiği Fuar’da, pencereye dair tüm sistemler ve ürünler sergilendi. Hem sektör profesyonelleri hem de ziyaretçiler, Maestro standına yoğun ilgi gösterdi.

     “Yeni iş birliklerinin temelini attık”

    Maestro PVC Pencere ve Kapı Sistemleri Ürün Müdürü Serhat Tayfur, fuara ve sergiledikleri ürünlere dair bilgi verirken şunları söyledi:

    “Her yıl olduğu gibi bu yılda Avrasya Pencere Fuarı’na birbirinden farklı çok sayıda ülkeden birçok üretici ile tedarikçi marka katıldı. Bizim de önemsediğimiz bu fuarda, sektör liderleriyle iş birliklerimizi güçlendirmekten ve yeni iş birliklerinin temelini atmaktan memnunuz. Yüksek yalıtım sağlayan, kaliteli, dayanıklı ve dört mevsim kullanılabilen ürünlerimizle sektörümüzde fark yaratıyoruz. Uzun ömürlü ve çevreye duyarlı üretimimizle ön plana çıkıyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.