DOLAR 32,3303
EURO 35,0591
ALTIN 2285,095
BIST 8978,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Magic Shampoo ile duştan çıkmış gibi anında ferah ve hacimli saçlar

    Magic Shampoo ile duştan çıkmış gibi anında ferah ve hacimli saçlar
    28.03.2019
    A+
    A-

    Saçların en ferah anı, duştan çıktığımız andır. Fakat gün içinde her zaman duş almak o kadar kolay olmaz. L’Oréal Paris, böyle anlar için geliştirdiği yeni ürünü “Magic Shampoo Görünmez Kuru Şampuan” ile gün içinde ağırlaşan saçlara, suya gerek duymadan anında ferahlık ve hacim veriyor.  Magic Shampoo, saçlarda kalıntı bırakmadan, anında duştan çıkmış görünümü verirken, Ferah Esinti, Gül Bahçesi, Tatlı Bahar, Tropikal Dalga ve Yağmur Ormanları’nın tazeleyici kokusunu da saçlarınıza taşıyor.

     

    Saçlarınız çabuk yağlanıyor ve ağırlaşıyor mu? Gün içinde bile ağırlaşan saçlara ihtiyaç duyduğu hacmi sağlamak için bazen duşa fırsat mı olmuyor? Çabuk yağlanan, ağırlaşan ve gün içinde hacmini kaybeden saçlar için duş alma fırsatı olmadığı anlarda saçların temiz ve güzel görünmesini sağlamak oldukça zor. L’Oréal Paris’in tam da böyle anlar için geliştirdiği yeni ürünü “Magic Shampoo Görünmez Kuru Şampuan” ile suya ihtiyaç duymadan anında ferah ve hacimli bir görünüme kavuşabilirsiniz.

    Magic Shampoo, saçı beyaz kalıntı bırakmadan yağdan arındırarak; canlı, ferah ve hacimli saçlara kavuşturuyor.

     

    3, 2, 1  #DUŞTANÇIKMIŞGİBİ

    Suya ihtiyaç duymadan saçları canlandıran ve hacim kazandıran Magic Shampoo Görünmez Kuru Şampuan’ı uygulamak çok kolay: Magic Shampoo’yu çalkalayıp, yaklaşık 30 cm mesafeden saç diplerine sıkarak parmak uçlarınızla masaj yapın, duştan yeni çıkmış gibi hacimli ve ferah saçlara birkaç saniyede ulaşın!

    Ferah Esinti, Gül Bahçesi, Tatlı Bahar, Tropikal Dalga ve Yağmur Ormanları seçenekleri ile 5 farklı tazeleyici kokuyu saçlarınıza taşıyan Magic Shampoo ile güzel kokan, anında ferah ve hacimli saçlara sahip olmak artık çok daha kolay!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.