DOLAR 32,6004
EURO 34,8029
ALTIN 2496,905
BIST 9470,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Makaron yapmanın püf noktasını Kahve Dünyası’ndan öğrenin

    Makaron yapmanın püf noktasını Kahve Dünyası’ndan öğrenin
    04.07.2018
    A+
    A-

    Kahve Dünyası, tatlı seven herkesi “Pastacılık ve Makaron, Mini Tatlılar Atölyesi”ne çağırıyor. Atölye, 7 Temmuz Cumartesi günü 13.00’da Kahve Dünyası Veliefendi Fabrika’da gerçekleştirilecek.

    Kahve Dünyası, “Gerçek bir tatlı sever, tatlı yapmayı da sever” diyerek 7 Temmuz Cumartesi günü 13.00’da herkesi eşsiz bir lezzet olan makaron yapımının püf noktalarını keşfetmeye davet ediyor. Kahve Dünyası Veliefendi Fabrika’da gerçekleşecek “Pastacılık ve Makaron, Mini Tatlılar Atölyesi”nde katılımcılar, en kaliteli malzemeler ve kişiye özel ekipmanlarla özel tatlıların çok özel formüllerini öğrenme fırsatını yakalayacak.

    150 dakika süren atölyede, tuzlu karamelli makaron, çikolatalı makaron’un yanı sıra mini portakallı tian ve financier yapmayı işin ustasından öğreneceksiniz. Katılım ücreti 140 TL olan “Pastacılık ve Makaron, Mini Tatlılar Atölyesi” için biletinizi Biletix’ten satın alabilirsiniz. Atölyeler hakkında detaylı bilgiye ve Temmuz ayı atölye takvimine www. kahvedunyasi. com/kesfet/atolye adresinden ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.