DOLAR 32,5741
EURO 34,9979
ALTIN 2462,379
BIST 9894,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Makyaj temizlemede yeni dönem; Fresh’n Soft Makyaj Temizleme Mendilleri

    Makyaj temizlemede yeni dönem; Fresh’n Soft Makyaj Temizleme Mendilleri
    08.06.2018
    A+
    A-

    Bir kadının güzelliğinin son adımıdır makyaj temizlemek… Cilde son bir dokunuş, günün tüm yorgunluğunu ve makyajın izlerini geride bırakmaktır. Ancak kimi zaman makyaj temizlemek oldukça zor bir sürece dönüşür. Fresh’n Soft, makyaj temizleme mendilleri ile bu süreci keyifli ve pratik bir aktiviteye çeviriyor.

    Cildinize taze bir dokunuş

    Gün içinde onlarca işle uğraşan kadınların makyaj temizlemeleri ile ilgili pratik çözümlere olan ihtiyacını artıyor. Özellikle hassas ciltler dikkate alınarak üretilen Fresh’n Soft’un makyaj temizleme mendilleri, cildin pH dengesine uyumlu içeriğiyle, cildi tahriş etmeden temizler. Kuru veya karma ciltler için iki ayrı seçenek sunan Fresh’n Soft’un bütün ürünleri dermatolojik olarak test ediliyor. Alkol ve paraben içermeyen Fresh’n Soft’un makyaj temizleme mendilleri, özel formülünü jojoba yağı, zeytinyağı, papatya ve aloe vera gibi özlerle destekliyor. Böylece makyaj sonrası cildin nem dengesini korumaya yardımcı olurken teninizin canlı ve ışıltılı bir görünüm kazanmasına katkı sağlıyor.

    Normal/Karma Ciltler İçin Papatya Dokunuşu..

    Fresh’n Soft, papatyanın sağlık ve güzelliğe olan etkisini makyaj temizleme mendiliyle birleştirdi. Papatya, özü sayesinde de cildi yumuşatarak rahatlatıyor. Papatya özünün yanı sıra, kullanılan zeytinyağı özleri cildin doğal nem dengesini sağlarken, esnekliğinin korumasına yardımcı oluyor ve yaşlanma belirtilerinin azalmasına yardımcı oluyor.

    Kuru ve Hassas Ciltler İçin Aloe Vera Yumuşaklığı

    Fresh’n Soft’un kuru ve hassas ciltler için özel olarak geliştirdiği makyaj temizleme mendili ise içeriğindeki jojoba yağı ve aloe vera özü sayesinde cilt kuruluğunu ve hassasiyetini gidermeye yardımcı oluyor. Cildi besleyip nemlendiren Fresh’n Soft Premium, cilde yumuşak bir görünüm veriyor.

    Yaşlanmayla karşı geliştirilmiş özel formül

    Fresh’n Soft’un normal – karma ve kuru – hassas ciltler için özel olarak geliştirdiği makyaj temizleme mendilleri; vitaminlerle zenginleştirilmiş formülü ile cildin pürüzsüz, esnek ve ipeksi bir yapıya kavuşmasına katkı sağlıyor.  Kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı olan Fresh’n Soft, yorgun cilt hücrelerini harekete geçirerek, cildin dayanıklılığını artırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.