DOLAR 32,3153
EURO 35,1248
ALTIN 2302,061
BIST 9056,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Makyol Santral, İtalyan Mutfağı Atölyesi’ne ev sahipliği yaptı

    Makyol Santral, İtalyan Mutfağı Atölyesi’ne ev sahipliği yaptı
    15.10.2018
    A+
    A-

    Makyol Santral Buluşmaları’nın ikinci ayağı Mövenpick İstanbul’un İtalyan Şefi Giovanni Terracciano eşliğinde İtalyan Mutfağı Atölyesi ile gerçekleşti.

    Makyol güvencesiyle Bahçeşehir’in merkezinde yükselen Makyol Santral’in tanıtım ofisi, Bahçeşehirli aileler ve çocuklarının katılımıyla gerçekleştirilen İtalyan Mutfağı Atölyesi’yle renklendi.

    Makyol Santral Buluşmaları kapsamında 13 Ekim Cumartesi günü düzenlenen etkinlikte, Mövenpick İstanbul’un İtalyan Şefi Giovanni Terracciano, İtalyan kültürünün en özel lezzetlerinden biri olan Napoliten Ravioli yapımını anlattı.

    Etkinliğe katılan aileler, Makyol Santral satış ofisinin keyifli atmosferinde farklı yemek kültürlerini tanıyarak Napoliten Ravioli yapmayı öğrenirken, çocuklar da gün boyu yüz boyamadan sosis balona, oyun hamurundan boyama kitabına kadar gönüllerince eğlendiler.

    Konforun Merkezinde, Merkezden Yaşama Açılan Bir Proje

    Dünyaca ünlü mimarlık ofisi Roy Higgs Mimarlık tarafından projelendirilen Makyol Santral, toplam 16 bin 906 metrekare arazi üzerine tamamı teras veya balkonlu, ferah ve konforlu yaşam alanları sunan 1+1, 2+1 ve 3+1 formatlarda 5 blokta 407 daire, 9 villa ve ticari alanlardan oluşuyor.

    Konumu itibarıyla TEM Otoyolu ve D100 Karayolu gibi iki önemli ulaşım aksına çok yakın olan Makyol Santral’de alan sağlıklı yaşam ve spor alanlarından barbekü alanlarına, cep sinemasından özel tasarlanmış etkinlik ve kutlama alanlarına kadar çeşitli sosyal olanakların yanı sıra 16 bin metrekare kiralanabilir çarşı alanı, bistro café, restoran, kahve evi, market, gurme house, kuru temizleme & lostra, fırın, kuaför vb. alanları da yer alacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.