DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mamut 2018 başvuruları başladı

    Mamut 2018 başvuruları başladı
    27.10.2017
    A+
    A-

    Nisan 2018’de, Akkök Holding sponsorluğunda gerçekleşecek 6. Mamut Art Project’e başvurular başladı. Yılın umut vaat eden sanatçıları için benzersiz bir keşif alanı olan Mamut Art Project’in 2018 jürisi ise; sanatçı Ayşe Erkmen, koleksiyoner Ayşe Umur, eleştirmen ve yazar Evrim Altuğ, Galeri Nev’in kurucusu Haldun Dostoğlu ve küratör Selen Ansen’den oluşuyor.

    Akkök Holding sponsorluğunda 4. kez gerçekleşecek ve 26-29 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenecek 6. Mamut Art Project’e başvurular mamutartproject.com’da başladı. Başvuruların 6 Aralık’ta sona ereceği Mamut Art Project’in 2018 jürisi yine alanında tanınmış ve usta isimlerden oluşuyor. Güncel sanatın önde gelen isimlerinden Ayşe Erkmen, koleksiyoner Ayşe Umur, eleştirmen ve yazar Evrim Altuğ, Galeri Nev’in kurucusu Haldun Dostoğlu ve küratör Selen Ansen’den oluşan jüri, yılın keşif sanatçılarını ve projelerini seçecek.

    Mamut Art Project’in geçen yıl büyük ilgi gören ve Seyhan Musaoğlu ile Simge Burhanoğlu’nun küratörlüğünde hazırlanan Mamut Performans programı bu yıl da yeniliklerle devam edecek ve başvuruları Kasım ayında başlayacak.

    Mamut keşfediyor
    Güncel sanatta yılın umut vadeden sanatçıları için benzersiz bir keşif alanı olmayı başaran Mamut Art Project, sanat kariyerinin başında olan bağımsız yeteneklerin çalışmalarını koleksiyonerler, küratörler, galeriler, kültür-sanat kurumları ve sanatseverlerle buluşturuyor. Bu yıl 19.000 sanatsever tarafından ziyaret edilen Mamut Art Project, gelecek yıl da Akkök Holding sponsorluğunda düzenlenecek ve 26-29 Nisan 2018 tarihleri arasında mekân ortağı KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.