DOLAR 32,5989
EURO 34,8161
ALTIN 2493,226
BIST 9473,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mandarin Oriental, Bodrum’da zengin yaz aktivite seçenekleriyle benzersiz bir tatil deneyimi yaşayın

    Mandarin Oriental, Bodrum’da  zengin yaz aktivite seçenekleriyle benzersiz bir tatil deneyimi yaşayın
    09.08.2019
    A+
    A-

    Nefes kesen doğasıyla Bodrum Yarımadası koylarının en büyüleyicisi Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum’da benzersiz lüks deneyiminin tadını çıkarırken, her zevke ve beklentiye hitap eden yaz aktiviteleriyle unutulmaz anılar biriktirin.

    Adrenalin Tutkunları için Su Sporları

    Mandarin Oriental, Bodrum’un su sporları tutkunlarına sunduğu aktivite seçenekleriyle plaj keyfinize kısa bir mola verip heyecan dolu anlar geçirebilirsiniz. Flyboard ile ayaklarınızı yerden kesebilir, su kayağı ve wakeboard ile dalgaların tadına varabilir, jetski ile hızın doruklarına çıkabilirsiniz. Parasailing ile büyüleyici Cennet Koyu’nu metrelerce yukarıdan izleyebilir, Seabob, su altı scoter’ı ya da tüplü dalış ile deniz altı keyfinize hız ve heyecan katabilirsiniz. Banana ve ringo gibi şişme deniz üstü araçlarıyla Bodrum’un mavi sularına aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte meydan okuyabilirsiniz. Daha dingin aktivitelerden hoşlanıyorsanız, denizin ve güneşin keyfine varırken bir taraftan da üst bedeninizi çalıştıran kano ya da paddle board ile safir mavisi Ege sularında gezintiye çıkabilirsiniz.

    Size Özel

    Mandarin Oriental, Bodrum’un misafirlerine sadece kendilerine özel bir alanda deniz keyfi sunan cabana‘larına bu sezon yedi yeni cabana daha eklendi. Toplamda on sekiz cabana’ya sahip sahilde misafirler bu özelleştirilmiş, lüks öğelerle donatılmış alanlarda denizin ve güneşin keyfini sürerken Blue Beach Club & Bar’ın leziz seçenekler sunan menüsü atıştırma saatini şenliğe dönüştürüyor. Butler ekibinin size özel hizmet verdiği cabana’larda dinlenirken sakin atmosferin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

    Açık Denizler Sizin

    Tüm yaz aktivitelerini organize eden profesyonel Mandarin Oriental, Bodrum ekibiyle koordineli olarak çalışan Nis Yatçılık profesyonelleri eşliğinde Ege’nin berrak sularında mavinin onlarca tonunu, çevre koyların doğal güzelliklerini keşfetmek için günlük mavi yolculuklara çıkmaya ne dersiniz? Her beklentiyi karşılayan geniş yat filosundan seçiminizi yaptıktan sonra Nis Yatçılık profesyonelleri sizin ve sevdikleriniz için unutulmaz anılar yaratacak.

    Mandarin Oriental, Bodrum’un bot taksi hizmeti ile de çevre koylara en hızlı şekilde kolayca ulaşabilir, gündüz ya da gece Bodrum Yarımadası’nda tatilinizin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

    Spor ve Sağlıklı Yaşamla Dolu Bir Tatil

    Mandarin Oriental, Bodrum bünyesinde bulunan iki tenis kortu, bir basketbol ve voleybol sahasıyla tatilde spora kucak açmak isteyenlere farklı seçenekler sunuyor. Özel tenis derslerinin yanı sıra deneyimli Mandarin Oriental, Bodrum Fitness ekibi yaz sezonu boyunca sağlıklı yaşam alanında misafirlere eşsiz deneyimler yaşatmak üzere çeşitli uygulamalar ve programlar sunuyor. Sağlıklı yaşam paket programlarında kişiye özel doğru beslenme, fiziksel, ruhsal ve zihinsel arınma ve şifalanmayı hedefleyen uygulama ve aktiviteler bulunuyor. The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’un ödüllü masajlarıyla zenginleşen programlar ayrıca kişiye özel hazırlanan yoga ve meditasyon seanslarını da içeriyor.

    Minikler için de Eğlenceli Bir Yaz Tatili

    Mandarin Oriental, Bodrum, çocuk misafirlerini de unutmuyor ve onlara hatıralarında güzel izler bırakacak, sürprizlerle dolu bir tatil programı hazırlıyor. Çocuk gelişim programlarında bir dünya lideri olan ve 1976’dan bu yana 40’ın üzerinde ülkede hizmet veren Gymboree Play @ Music, 2019 sezonu boyunca Mandarin Oriental, Bodrum çatısı altında çocuklara yönelik güven ve yaratıcılığı teşvik eden, kapalı ve açık oyun alanlarında birbirinden renkli aktiviteler sunuyor. Uzmanlar tarafından geliştirilmiş ve her yaşa uygun resimden müziğe, yogadan jimnastiğe, seramik yapımından yemek pişirme atölyesine farklı aktiviteler içeren programlarıyla Gymboree çocukların bilişsel, fiziksel, sosyal ve duygusal becerilerini oyun oynayarak geliştirmelerine yardımcı oluyor. Hem otel misafirlerinin hem de rezidans sakinlerinin 4-12 yaş arası çocukları için konusunda uzman ve tecrübeli Gymboree ekibi eşliğinde hem eğlenceli hem de eğitici aktiviteler ile muhteşem bir yaz tatili garanti!

    Gymboree, ayrıca Mandarin Oriental, Bodrum misafiri ebeveynlere çocuklarını güvenle teslim edebilecekleri kapsamlı bir bakıcılık hizmeti sunuyor ve resort’un deneyimli Ziyafet Satış Ekibi ile koordine bir biçimde birbirinden yaratıcı doğum günü parti organizasyonları gerçekleştiriyor. Ebeveynlere de Mandarin Oriental, Bodrum’un tadını doyasıya çıkarmak kalıyor.

    Günlük Turlarla Ege’yi Keşfetme Zamanı

    Mandarin Oriental, Bodrum’un efsanevi hizmet anlayışını konaklamanızın her anına yansıtan tecrübeli butler ekibi misafirlerin ilgi alanları ve taleplerine göre bölgenin ve Bodrum’un mutlaka görülmesi gereken yerlerini keşfe çıkmanız için önerilerde bulunabilir. Ege Bölgesinde yer alan antik kentler ve tarihi zenginliklere düzenlenen günlük turlarla profesyonel rehberiniz ve özel aracınız eşliğinde kültürel mirasın tadını çıkarabilirsiniz. Tarihi Bodrum Kalesi’nden, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde bulunan Pamukkale Travertenleri’ne veya Efes, Didim ve Milet’te arkeolojik bir tura çıkabilirsiniz.

    Eğlencenin Adresi Kai Beach

    Bodrum’un muhteşem güzelliklerine ek olarak Mykonos’uneşsiz beach eğlence kültürünü Bodrum’a taşıyan Kai Beach, Mandarin Oriental Bodrum’da yeni lokasyonu, mimarisi, menüsü, ekibi ve hizmet anlayışı ile bu sezon da misafirlerini karşılıyor. Yaz sezonu boyunca sağlıklı ve yerelden evrensele lezzetli bir menü sunmanın yanı sıra akşam üstü canlı müzik Happy Hour partilerinde Defne Samyeli, İskender Paydaş, Hande Subaşı gibi ünlü isimleri ve Murat Tokuz gibi başarılı DJ’leri ağırlıyor.

    ETİKETLER:
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.