DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mandarin Oriental Bodrum’un cazip konaklama paketleriyle tatil için geri sayım başladı

    Mandarin Oriental Bodrum’un cazip konaklama paketleriyle tatil için geri sayım başladı
    18.02.2019
    A+
    A-
    Milattan önce üç binlere uzanan tarihi ve nefes kesen doğasıyla medeniyetler boyunca insanlığı büyüleyen Ege’nin incisi Bodrum’da tüm duyularınıza hitap eden bir tatil deneyimi için geri sayım başladı. Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koylarından Cennet Koyu’nda bulunan Mandarin Oriental, Bodrum masmavi gökyüzünün seyrinde, zeytin ağaçlarının dinginliğiyle dalgaların huzurlu sesi eşliğinde büyüleyici bir tatil vadediyor.
    2014 yılından bu yana hizmet veren ve her yıl dünyanın en prestijli otelcilik ödüllerine layık görülen Mandarin Oriental, Bodrum 2019 sezonunda farklı zevklere ve beklentilere hitap eden yeni villa ve süit alternatiflerinin yanı sıra, sezona özel sürprizleriyle sizi Bodrum’a çağırıyor. Cazip konaklama paketleri sayesinde resort’un yeni sezondaki yeniliklerini deneyimleyerek Bodrum’da olduğunuz her anın tadını çıkartabilirsiniz.
    “Erken Ödeme” ve “Bir Gece Daha” paketleri, yoğun geçen kış yorgunluğunu ilkbaharda atma imkanı sunarken, yaz sonrası dönemde ise Bodrum’un en güzel zamanları kabul edilen sarı yazın tadını çıkarma fırsatı yaratıyor. 1 Nisan – 31 Mayıs ve 1 Eylül – 31 Ekim 2019 tarihleri arasındaki konaklamalarda geçerli ve %15 oranında avantajlı fiyatlar sunan “Erken Ödeme” paketi Mandarin Oriental, Bodrum’da yıldızların ötesinde lüksün ve konforun başrolde olduğu bir tatil deneyimi yaşatıyor. “Bir Gece Daha” avantajıyla ise yine 1 Nisan-31 Mayıs ve 1 Eylül-31 Ekim 2019 tarihleri arasında minimum üç gece konaklayarak ücretsiz bir gecenin tadını doyasıya çıkarmak mümkün.
    Ege Rivierası’nın muhteşem doğasında konumlanan Mandarin Oriental, Bodrum’da şehir hayatından uzaklaşıp kendinizi bu coğrafyanın doğal güzelliğine bırakarak huzurun ruhunuzu ele geçirmesine izin verin. İlk defa bu sezon hizmet vermeye başlayan, sadece kendine özel bir koya sahip Arya ve Alisya Villa’ları ile Water Front Süit’te dilerseniz kendi sahilinizden denize girebilir ya da sadece size ait havuzda serinleyebilirsiniz.
    Mandarin Oriental, Bodrum’da golf hayranları için de bu sezon harika haberler var. “Golf Hayranları” avantajlı paketiyle tesis dışında yer alan 18 delikli bir golf sahasında limitsiz golf oynama keyfini, deniz kenarındaki huzurla birleştirebilirsiniz. 1 Nisan-31 Ekim 2019 tarihleri arasındaki minimum üç gecelik konaklamalarda geçerli bu paketle gün içindeki golf temponuzu suit ve konaklama başına verilen Spa kredisiyle The Spa at Mandarin Oriental’da dingin bir şekilde sonlandırabilirsiniz.
    Her anın hafızalarda yer eden bir zevke dönüştüğü, tüm duyularınıza hitap ederek tutkularınızı canlandıran bir tatil için doğru adres Mandarin Oriental, Bodrum! Siz de bu sihirli tecrübeyi yaşayarak Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın Bodrum’da şiirinin son dizesinde dediği gibi, ‘akıllarını hep Bodrum’da bırakıp gidenlerden biri’ olmak istemez misiniz?
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.