DOLAR 32,3783
EURO 35,051
ALTIN 2325,815
BIST 9141,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Maneviyatı yerinde yaşamak isteyenlere ,Umre ibadeti için yolculuklar başladı

    Maneviyatı yerinde yaşamak isteyenlere ,Umre ibadeti için yolculuklar başladı
    13.11.2017
    A+
    A-

    Kutsal toprakları ilk kez görmek isteyenlerin yanı sıra daha önce Umre ya da Hacca giderek o maneviyatı yeniden yaşamak isteyen insanların dört gözle beklediği Umre  mevsimi  başladı. Profesyonel hizmet anlayışıyla 15 yıldır delüks – lüks hac ve umre turları organize eden Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, umre gruplarının yoğun olduğunu ve ‘o’ maneviyatı yerinde yaşamak isteyenlere eşlik etmenin huzuru içinde olduklarını söyledi.

     Kutsal toprakları ilk kez görmek isteyenlerin yanı sıra daha önce Umre ya da Hacca giderek o maneviyatı yeniden yaşamak isteyen müslümanların beklediği Umre sezonu başladı.

    Dünyanın farklı noktalarında yaşayan müslümanlar umre ibadetini yerine getirmek için seyahat ediyor ve rakamlar; Umreye gidenlerin sayısı her geçen yıl gözle görülür bir biçimde artığını, Türkiye’den umreye gidenlerin sayısının ise bu yıl 400.000’i geçeceğini gösteriyor.

    Umre ziyareti için kutsal topraklara giden vatandaşlar için her ayrıntıyı önceden düşündüklerini söyleyen Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, Umre turlarıyla vatandaşların kutsal topraklara olan özlemini dindirdiklerini söyledi. Çizmeci, “Misafirlerimiz için her ayrıntıyı önceden düşünüyor, kutsal topraklarda yeme-içme, konaklama, ulaşım ve A’dan Z’ye her konuda lüks hizmet veriyoruz. Aslına bakarsanız son yıllarda Umreye artan yoğun talep oldukça fazla ve bizde bu durumdan memnunluk duyuyoruz. Artık insanlar daha bilinçli ve kutsal topraklardaki vazifelerini bu farkındalıkla yerine getiriyor” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.