DOLAR 32,5959
EURO 34,8033
ALTIN 2496,524
BIST 9444,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Manik Atak BKM’de prömiyer yaptı

    Manik Atak BKM’de prömiyer yaptı
    25.10.2018
    A+
    A-

    Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, başrollerini Devrim Yakut ve Bihter Dinçel’in paylaştığı bir zamanda yolculuk hikayesini anlatan “Manik Atak” ın prömiyeri Bkm’de gerçekleşti.

    Seyirciden tam not!

    3 ay süren yoğun prova sürecinin ardından önceki akşam seyirciyle buluşan oyun tam not aldı.Manik Atak’ın ilk gecesini izlemeye gelen Ozan Güven, Ahu Türkpençe, Yasemin Conka, Nazan Kesal, Günay Karacaoğlu, Bülent Emrah Parlak, Alper Kut, Kerem Fırtına, Hülya Gülşen Irmak-Naz Çağla Irmak, Çağrı Çıtanak, Mine Şenhuy Teber, Sevil Akı Saner, Selçuk Aydemir ve Burak Aksak gibi ünlü isimler, oyuncu arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

    Oyun önümüzdeki günlerde farklı mekanlarda seyirciyle buluşmaya devam edecek.

    Oyun Programı:

    1 KASIM PERŞEMBE BABA SAHNE 20.30

    12 KASIM PAZARTESİ KKM GÖNÜL ÜLKÜ VE GAZANFER ÖZCAN SAHNESİ 20.30

    22 KASIM PERŞEMBE MALL OF İSTANBUL MOİ SAHNE 20.30

    23 KASIM CUMA ARTI SAHNE MECİDİYEKÖY 20.30

    28 KASIM ÇARŞAMBA BEŞİKTAŞ KÜLTÜR MERKEZİ 20.30

    Oyuncu görüşü:

    Oyunun yazarı ve başrol oyuncusu Bihter Dinçel, “Manik Atak, Devrim’le ortak meselelerimizin zamanda yolculuğunu konu alıyor. Keyifli bir çalışma ortamıyla istediğimiz oyunu eğlenceli bir şekilde anlatıyoruz. “Çok yeni bir heyecan” olduğunu belirtirken, oyunun diğer başrol oyuncusu Devrim Yakut ise, “Bihter’le tesadüfü şekilde başlayan arkadaşlığımız ve bu sohbetlerde oluşan yaşanmışlıkların paylaşımıyla bir çok hikaye çıktı.

    Bihter çok güzel bir kurgu yaptı ve üzerine hep beraber kattık ve kattık. Sonucundan çok memnun olduğumuz bir oyun oldu Manik Atak “ dedi.


    Oyunun Konusu :

    Bu,tesadüfi bir karşılaşma değildi, planlıydı!
    Yeri, saati, sebebi belliydi.
    İki kadın!
    Kim olduklarını biliyorlardı ama henüz birbirlerini tanımıyorlardı. İkisi de tuhaf şeyler olabileceğini ihtimallerine dahil etmişti ama dakikalar ilerledikçe bu karşılaşmanın, sebebinden taşan, manik bir karnavala dönüşeceğini tahmin etmemişlerdi!
    Namlunun ucundaki o kadın mıydı, öbürü mü? Geçmiş miydi, yoksa gelecek mi?
    “Manik Atak”, sürprizleriyle ve coşkusuyla, içinizdeki dönme dolapları harekete geçirecek!”

    Künye : 
    Yazan: Bihter Dinçel
    Yöneten: Barış Dinçel
    Oyuncular: Devrim Yakut, Bihter Dinçel
    Sahne Tasarım: Barış Dinçel
    Işık Tasarım: Yakup Çartık
    Müzik: Tolga Çebi
    Reji Asistanı: Hilal Keleş

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.