DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Manzara Adalar’da ödemenin yüzde 95’i erteleniyor

    Manzara Adalar’da ödemenin yüzde 95’i erteleniyor
    28.09.2017
    A+
    A-

    İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin Kartal’da hayata geçirdiği Manzara Adalar projesinde yeni bir ödeme kampanyası başladı.

    Buna göre, tüketici yüzde 5 peşin ödemeyle ev sahibi olabiliyor. Yüzde 20 peşinat ödemesinin kalan yüzde 15’i ise sözleşmenin imzalandığı tarihten bir yıl sonra yapılıyor. Ödemenin kalan yüzde 80’i de anlaşmalı bankalardan yüzde 0.99 faiz oranıyla çekilebiliyor.

    İş GYO tarafından 36 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede 1+1’den 5+1’e kadar değişen konut tiplerinin yanı sıra ofis ve ticari alanlar da yer alıyor. Konut bedelinin yüzde 95’e kadar olan tutarının ertelenebildiği yeni kampanyanın son tarihi ise 31 Ekim olarak belirlendi.

    ‘Bölge değerleniyor’

    Konuyla ilgili açıklama yapan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Kamu yatırımlarının hayata geçmesi, yerel yönetimin başarıyla gerçekleştirdiği çalışmalar, Kartal’ın sahip olduğu köklü geçmişi, koruduğu değerler ve coğrafi konumu, yatırımcıların hayata geçireceği kaliteli projeleriyle Kartal 5 yıl içinde İstanbul’un en önde gelen 3 ilçesinden biri olacak” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.