DOLAR 32,4988
EURO 34,5779
ALTIN 2477,718
BIST 9549,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mar Yapı, Güneşli’nin değerini artırdı

    Mar Yapı, Güneşli’nin değerini artırdı
    21.03.2017
    A+
    A-

    2006 yılında kurulan Mar Yapı kısa sürede Türkiye’nin en yenilikçi gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri haline gelmiştir. Mükemmelliyetçi bir anlayışla hayata geçirdiği, uluslararası ödüller kazanan projeleri, modern mimarinin geleneklerini yerine getirirken Mar Yapı, modern mimari ile fonksiyonelliği bir arada bulundurarak yenilikçi, sürdürülebilir, yaşam stili oluşturan, günümüzün ve yarınlarımızın projelerini inşa ediyor.  Güneşli Konutlarını Mart 2010’da başlayan Mar Yapı, Kasım 2011’de projeyi tamamladı. 16.000 metrekare üzerinde, 43.000 metrekare inşaat alanı, 5 blok, 305 daireden oluşan konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi farklı daire tipleri var. Bölgenin ilk nitelikli konut projesi olan Güneşli Konutları, Güneşli Basın Ekspres Yolundaki değişimin başlangıcı oldu. Açık ve kapalı havuz, sauna, fin hamamı, squash ve fitness salonu gibi olanaklara sahip kapsamlı bir sosyal tesise sahip Güneşli Konutlarında yaşam 2011’den beri devam etmektedir.

    Proje başlangıç tarihi Ağustos 2010 olan G Plus ise Ekim 2013’de tamamlandı. Rezidans, ofis ve ticari alanlardan oluşan karma proje 252 daire, 3000 metrekare ofis alanı ve 6500 metrekare ticari alandan oluşan 18 katlı kulede stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. G Plus projesi yüksek kaliteli yaşam standartlarını temsil eden Güneşli’deki ilk rezidans projesi olarak öne çıkıyor. Satışa sunulan dairelerin tamamı kısa sürede satıldı. Güneşli Basın Ekspres Yolu’nun öne çıkmasını sağlayan G Plus bölgenin değer kazanmasını sağlayan bir başka proje oldu.

    2013 yılında projesi başlayan Tri G Rotana ise rezidans, otel ve mağazalarda oluşan karma proje olarak öne çıkıyor. Minimalist, temiz, anıtsal, 24 katlı üçgen kule 2013 MIPIM Future Project Awards Sahibi. Yine Basın Ekspres Yolu’nda konumlanan proje, bölgenin önde gelen projelerinden biri oldu.

    G Yoo Inspired By Starck‘ın projesi ise 2014 yılında başladı. Miami, Londra, Berlin, St. Petersburg, New York, Moskova, Paris, Buenos Aires, Hong Kong, Münih ve Toronto gibi dünyanın önemli metropollerinde imzası bulunan Yoo markası G projesiyle bir araraya getiren Mar Yapı, Basın Ekspres yolunda hayata geçecek projesine G Yoo Inspired By Starck adını verdi. Toplam 17.226 metrekare üzerinde yükselecek olan proje, tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olacak. Güneşli’de çok merkezli bir konumda bulunan G projesi, 47 metrekareden 113 metrekareye kadar 1+0, 1+1 ve 2+1 tiplerinde konutları barındıracak.

    Mar Yapı’nın Anadolu yakasında gerçekleştirdiği ilk proje olan G Marin, yeniden değer kazanmakta olan Bayramoğlu bölgesinde yer alıyor. G Marin, Mar Yapı’nın vizyonu, farklılığını Bayramoğlu’na taşıyarak bölgede nitelikli konut ihtiyacını giderecek, bölgeye yeni bir soluk getirecek. 1. Etabı Ekim 2013’te teslim edilen projede ikinci etap da Aralık 2014’te teslim edildi.

    Mar Yapı’nın kalitesi ve ayrıcalığı Bodrum’daki Gündoğan – Kızılburun‘da da ortaya çıktı. Bodrum’un en gözde beldeleri olan Göltürkbükü ve Yalıkavak beldelerinin ortasında kalan Gündoğan’ın Kızılburun mevkisi merkezi konumu ile öne çıkıyor. 87.000 metrekare üzerine gerçekleştirilen projenin 1500 metre uzunluğunda sahil şeridi olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.