DOLAR 32,557
EURO 34,9011
ALTIN 2430,603
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Markaların hediye ve indirim yağmuru ile eğlenceli ve eğitici etkinlikler  mammashow’da

    Markaların hediye ve indirim yağmuru ile eğlenceli ve eğitici etkinlikler  mammashow’da
    25.10.2018
    A+
    A-

    ‘Alfa Kuşağı’nın yeniliklere açık ‘Y’ kuşağı anneleri; ‘Anneliğe Dair Her Şey’i deneyimlemek üzere 9-12 Ocak 2019 tarihleri arasında 4 gün süresince İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek mammashow’da buluşuyor.

    Hamile ve 0-3 yaş bebek ailelerine özel, Türkiye’nin en kapsamlı etkinliği mammashow’da, yaklaşık 20 uzman konuşmacının yer alacağı eğlenceli ve eğitici etkinlikler, en yeni ürün ve hizmetleri deneyimleme fırsatları, yenidoğan ve bebek alışverişi denildiğinde ilk akla gelen sektördeki en prestijli markaların fuara özel fiyatlarıyla alışveriş imkanı ve yüzlerce markanın hediye-indirim yağmuru, anne ve anne adaylarını bekliyor olacak.

    Anne bebek çocuk ürünleri alanında bir dünya markası olan ve Türkiye dışında Çin, Hindistan ve Singapur’da düzenlenen 36.Uluslararası İstanbul CBME Türkiye Anne, Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı’nın etkinlik platformu olan mammashow’, 9-12 Ocak 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören mammashow’a bu yıl ilginin katlanarak artması ve 4 bin anne ve anne adayının katılım sağlaması bekleniyor.

    mammashow’un hamile ve 0-3 yaş bebek ailelerine özel, Türkiye’nin en kapsamlı etkinliği olduğunun altını çizen mammashow ve CBME Türkiye Pazarlama Müdürü Aslı Altınok Erdal, “2019 yılı anne-bebek sektöründeki en trend ürünlerin vitrine çıkacağı mammashow’da deneyimli kadromuzla harika bir etkinlik organize ettik. Hamileler ve aileler prestijli markalarla buluşacak, yenidoğan ve bebek alışverişi denildiğinde ilk akla gelen yüzlerce markanın fuara özel fiyatlarıyla alışveriş imkanı yakalayacak, birbirinden değerli 20 uzman konuşmacı tarafından, Türkiyede ilk defa düzenlenecek 14 başlık altında hazırlanan eğitim seminerlerine katılacak, kendileri ve bebekleri için ihtiyaç duyacakları, emzirme odasından, çocuk oyun alanına kadar her türlü detayı en ince noktasında kadar düşündüğümüz özel alanlardan faydalanacak, Z kuşağının ardından gelen Alfa Kuşağı ebeveynleri olarak, kendileri gibi anne-bebek-çocuk sektörüne dair en son gelişmeleri, ürünleri, yenilikleri ve modayı yakından takip edip, sosyal medyadan paylaşan potansiyel arkadaşlarıyla tanışıp, network kuracaklar.” dedi.

    Türkiye’de, çocuklar için araba koltuğu kullanım oranı yüzde 20’lerde…

    mammashow bu yıl Bebek Araç Gereçleri Üretici, İthalatçı ve Perakendecileri Derneği BAGİDER işbirliği ile Derneğin #yarınlarımızolsun sosyal sorumluluk projesine destek veriyor.Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre; araba koltuğu kullanma şartı olan ülkelerde trafik kazalarında bebek ölüm oranı yüzde 3 iken; zorunlu olmayan ülkelerde bu oran yüzde 46’a yükseliyor. Ülkemizde ise araba koltuğu kullanım oranı yüzde 20’lerde. Hassas Anne Ece Kumkale moderatörlüğünde, mammashow’da gerçekleşecek panel, çocuklarda oto koltuğu kullanmanın hayat kurtardığına dikkat çekmek ve bilinçlendirmeye katkı sağlamak üzere düzenleniyor.

    Anneler mammashow’u keyifle ve gönül rahatlığıyla gezebilecek…

    mammashow’da bebek emzirme ve bakım odaları ve çocuk oyun alanları gibi annelerin her daim yardımına hazır özel alanlar tesis edilmiş durumda. Bu alanlarda hamileler, anneler, bebekler ve çocukların ihtiyaçları konforlu ve hijyen bir ortamda rahatça karşılanacak. Etkinlik alanını ziyaret eden 0-3 yaş bebeklerin temel ihtiyaçlarından birisi olan beslenme de unutulmadı. Alanda aynı anda 250 bebeğin karnının doyurulmasına imkan sağlayan beslenme ünitesi hazır bulunacak. Bu alanların sponsorluğunu üstlenen çok önemli markalar da anneler ve bebekleri için çok özel süprizler sunacak.

    Anneler ve Çocukları Mammashow’da birlikte eğlenecek…

    4 bin anne ve anne adayının katılım sağlayacağı Mammashow’da, hamile dansı, bebekler ve çocuklarla dans gibi etkinlikler ile bezden bebek yapımı, yüz boyama, kum boyama, lego, boncuk dizme,tahta oyuncak boyama, kurdele-kumaş yapıştırma gibi birbirinden eğlenceli çocuk atölyeleri yapılacak. Ayrıca, Türkiye’de ilk defa, Aslı Kocaeli @annenin.icsesi ile ortak bir projeyle, fuar alanı içerisinde annelerin gezip, incelerken güzel vakit geçireceği, yıllardır biriktirdiği en çok paylaşılan capslerinden oluşan bir “Annenin Caps Sergisi” yer alacak. Bu sıra dışı sergi alanında annelerin dilerlerse eğlenceli fotoğraflar çekmesine ve sosyal medyada paylaşmasında imkan sağlayacak giyilebilen maketler bulunacak.

    Mammashow, annelerin hayatlarını kolaylaştıracak onlarca etkinliğe evsahipliği yapacak…

    Anneler, hamilelik öncesinde, sırasında ve sonrasında hem kendileri hem de bebek ve çocukları için ihtiyaç duyacakları; hamilelikte beslenme, doğum yöntemleri, evde alınan güvenlik önlemleri ve ilk yardım, doğuma giderken anne ve bebeğin valiz hazırlığı, bebek odası hazırlığı ve doğru alışveriş,anne sütü ve emzirme, kolik bebek bakımı, anne ve bebeğin sağlıklı beslenmesi, bebeğin günlük bakımı, uyku düzeni, oyun gibi pek çok konuda alanında uzman konuşmacıların yer aldığı seminer ve eğitim programlarına katılma imkanı bulacaklar.

    Anne Bebek Çocuk sektörü, CBME Türkiye Fuarı ile dünya pazarlarına açılacak…

    Türkiye’nin en büyük anne, bebek, çocuk ürünleri üreticileri, distribütörleri ve alıcıları, 9-12 Ocak 2019 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi – CNR Expo’da 36’ncısı düzenlenecek Uluslararası İstanbul CBME Türkiye Anne, Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı’nda buluşmaya hazırlanıyor. 2019 yılı anne-bebek-çocuk sektöründeki en trend ürünlerin vitrine çıkacağı CBME Türkiye’ye 125 ülkeden, 300 katılımcı, 750 marka ile ağırlıklı olarak Balkanlar, Türki Cumhuriyetleri, Orta-Doğu, Kuzey Afrika, Bağımsız Devletler Topluluğu, Doğu Avrupa ülkeleri ile Türkiye’den 18 bini aşkın profesyonel ziyaretçi katılımı bekleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.